Περισσότεροι από 1.000 Dacia Dusters προ-παραγγελίες

Η Dacia ανακοίνωσε ότι έχει λάβει περισσότερες από 1.000 προ-παραγγελίες για το νέο της Duster, τρεις μήνες πριν από την επίσημη κυκλοφορία του στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Ένα έκτο προ-παραγγελίες ήταν για το μοντέλο πρόσβασης Duster Access, το οποίο ξεκινά από μόλις £ 8.995 και έρχεται με τροχούς χάλυβα 16 ιντσών, υδραυλικό τιμόνι, ηλεκτρικά μπροστινά παράθυρα και κεντρικό κλείδωμα.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Ωστόσο, περισσότερα από τα δύο τρίτα των αγοραστών έχουν σημειώσει τουλάχιστον ένα στοιχείο στη λίστα επιλογών και πάνω από το ήμισυ των συνολικών προ-παραγγελιών της Dacia ήταν για το κορυφαίο βραβευμένο Duster, το οποίο ξεκινά από £ 12.995 για το δύο τροχό -μοντέλο οδήγησης.
Ο μεγάλος αριθμός προ-παραγγελιών-ο οποίος περιλαμβάνει την καταβολή μιας επιστροφής £ 100-είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακός, δεδομένου ότι δεν υπάρχουν επί του παρόντος μοντέλα δεξιάς κίνησης στο Ηνωμένο Βασίλειο που διατίθεται για να δοκιμάσετε το Drive.
Η επιτυχία του Duster είναι πιθανό να ενισχυθεί από την άφιξη του Sandero Supermini, η οποία θα γίνει το φθηνότερο νέο αυτοκίνητο του Ηνωμένου Βασιλείου όταν φτάνει στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Ιανουάριο, ξεκινώντας από μόλις £ 5.995.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *