Πιθανές πληρωμές για νέους αγοραστές αυτοκινήτων από τα έξοδα αποστολής Κορίδας Κατηγορίας

άτομα και εταιρείες που αγόρασαν ή μισθώνουν νέο αυτοκίνητο ή φορτηγό στο Ηνωμένο Βασίλειο μεταξύ Οκτωβρίου 2006 και Σεπτεμβρίου 2015 θα μπορούσαν να είναι για πληρωμή, μετά από απόφαση του δικαστηρίου να επιτρέψει μια κατηγορία δράσης.
Η υπόθεση σχετίζεται με μια προηγούμενη Ευρωπαϊκή Επιτροπή που διαπίστωσε ότι οι ναυτιλιακοί φορείς αυτοκινήτων σταθερές τιμές, οι προσδιορισμένες προσφορές και η κατανομή της αγοράς για την κυκλοφορία του αυτοκινήτου Roll-Off κατά την περίοδο αυτή. Η νομική εταιρεία Woodsford, η οποία ασχολείται με μια ταξική ενέργεια εδώ στο Ηνωμένο Βασίλειο, εκτιμά ότι θα μπορούσε να αξίζει £ 150 εκατομμύρια ζημιές για τους αγοραστές αυτοκινήτων του Ηνωμένου Βασιλείου.

Καλύτερες νέες προσφορές αυτοκινήτων 2022

Ωστόσο, πιστεύεται ότι είναι κοντά σε 18 εκατομμύρια δυνητικά αδικαιολόγητα αγοραστές αυτοκινήτων στο Ηνωμένο Βασίλειο, οπότε δεν πρέπει να παρασυρθούν από την πιο πρόσφατη νίκη του δικαστηρίου. Εξαρτάται τώρα με τις ναυτιλιακές εταιρείες να επεξεργαστούν νωρίς ή να αντιμετωπίσουν δικαστική απόφαση και ενώ υπάρχει ενδεχομένως μια μεγάλη πληρωμή για τους δικηγόρους – τα τέλη τους θα είναι μέχρι το 27,5 % ενός πρώιμου διακανονισμού που έχει προταθεί ότι θα μπορούσε να κυμαίνεται από £ 50-£ 100 εκατομμύρια-μας έχουν πει ότι οι καταναλωτές μπορούν να προσβλέπουν σε μεμονωμένες πληρωμές μόλις εξήντα quid.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Δεδομένης της μικρής κλίμακας μεμονωμένων βραβείων, είναι πιθανό ότι πολλά εκατομμύρια θα μπορούσαν να μην ζητηθούν, αλλά στην περίπτωση αυτή το υπόλοιπο οποιουδήποτε κατσαρόλας θα μεταβεί στην πρόσβαση σε φιλανθρωπικούς σκοπούς της δικαιοσύνης, σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές του δικαστηρίου προσφυγής ανταγωνισμού.
“Το δικαστήριο έχει εγκρίνει τους ισχυρισμούς να συνεχίσουν ως συλλογικές διαδικασίες, υποδηλώνοντας ότι εκατομμύρια αυτοκινητιστές και εταιρείες που αγόρασαν ή μισθώνουν νέο αυτοκίνητο μεταξύ Οκτωβρίου 2006 και Σεπτεμβρίου 2015 θα μπορούσαν να είναι στη γραμμή για αποζημίωση λόγω του πρόσθετου κόστους που μεταβιβάστηκε στην τιμή του τα αυτοκίνητά τους από τα υψηλότερα τέλη μεταφοράς που προέκυψαν από τη λειτουργία του καρτέλ “, δήλωσε σήμερα ο Woodsford σε δήλωση. “Αυτά τα άτομα και οι εταιρείες θα εκπροσωπούνται αυτόματα στο δικαστήριο, εκτός αν επιλέξουν να φύγουν – ή να αποχωρήσουν – της αξίωσης”.
Ακριβώς επειδή όλοι οι προσβεβλημένοι καταναλωτές αντιπροσωπεύονται αυτόματα στην υπόθεση, δεν μπορείτε να καθίσετε και να περιμένετε να φτάσει ένας έλεγχος. Εάν νομίζετε ότι είστε οφειλόμενοι αποζημίωση, μπορείτε να συμμετάσχετε στη δράση στο CardeliveryCharges.com καταγράφοντας την αξίωσή σας.

Κάντε κλικ εδώ για τη λίστα μας για τις καλύτερες προσφορές μίσθωσης αυτοκινήτων …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *