Ο νέος εταίρος της Peugeot: Οι τιμές και οι προδιαγραφές του Ηνωμένου Βασιλείου αποκάλυψαν

Η Peugeot αποκάλυψε τις τιμές του Ηνωμένου Βασιλείου για το νέο Van Partner, το οποίο πωλείται στο Ηνωμένο Βασίλειο που τώρα τιμολογείται από £ 15.825 πριν από την ΦΠΑ.
Ο συνεργάτης του επιπέδου εισόδου είναι εξοπλισμένος με ραδιόφωνο DAB, Bluetooth, Peugeot Connect SOS & Assistance, αυτόματοι προβολείς μια συρόμενη πόρτα κοντά στην πόρτα και το Hill Start Assist. Οι τσάντες τιμών εκκίνησης £ 15.825 το φορτηγό με το κανονικό μεταξόνιο μήκους του, ενώ μια μακρά έκδοση μεταξόνιο διατιμάται από £ 17.800.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Τα καλύτερα μικρά φορτηγά προς πώληση
Το επαγγελματικό περιθώριο κοστίζει £ 17.425 και £ 19.400 για κανονικά και μακράς τροχόσπιτα αντίστοιχα. Εκτός από το S, τον κλιματισμό, τους οπίσθιους αισθητήρες στάθμευσης, την οθόνη αφής οκτώ ιντσών, το Cruise Control, το ηλεκτρονικό χειρόφρενο και το κάθισμα του οδηγού έξι δρόμων.
Για όσους μετά από τρία μπροστινά καθίσματα προσφέρεται το επίπεδο πρόσφυσης. Αυτό το μοντέλο είναι επίσης κατάλληλο για τη μεταφορά βαρέων αγαθών, εξοπλισμένη με προστατευτική πλάκα κάτω από τον κινητήρα και ξεπήδησε 30mm ψηλότερα. Παίρνει επίσης μεγαλύτερους τροχούς και μπορεί να πάρει ένα ωφέλιμο φορτίο μέχρι έναν τόνο, και οι ικανότητές του εισέρχονται με τον έλεγχο της κάθοδος λόφου και τον έλεγχο της πρόσφυσης. Και πάλι, δύο εκδόσεις διατίθενται από £ 17.075 και £ 18.700 για τη μεγάλη έκδοση.
Το μοντέλο ασφάλτου απευθύνεται σε οδηγούς που κάνουν μεγαλύτερα ταξίδια και πολλές αστικές παραδόσεις. Η πλοήγηση 3D είναι στάνταρ, όπως και η επιπλέον ηχητική απόρριψη. Παίρνει επίσης το σύστημα Surround Back Vision, το αυτόματο ηλεκτρονικό φρένο στάθμευσης και το πακέτο ορατότητας με αυτόματους προβολείς και υαλοκαθαριστήρες που βοηθούν στη μείωση του στρες της καθημερινής οδήγησης. Οι ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών παράλληλα με τις λωρίδες του σώματος, τις λαβές πόρτας, τους εξωτερικούς καθρέφτες και τον πίσω προφυλακτήρα προσθέτουν στο ισχυρό και μοντέρνο σχεδιασμό του. Οι τιμές ξεκινούν από £ 19.970 για την τυπική έκδοση και £ 21.820 για τη μεγάλη έκδοση.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *