Οι καλύτερες και χειρότερες υπηρεσίες αυτοκινητοδρόμων της Αγγλίας αποκαλύπτονται

οι καλύτεροι και πολλοί σταθμοί υπηρεσιών αυτοκινητοδρόμων έχουν αποκαλυφθεί από μια δημοσκόπηση περίπου 10.000 πελατών.
Η επικάλυψη των τραπεζιών των καλύτερων υπηρεσιών αυτοκινητοδρόμων είναι ο Norton Canes Rockchef στο M6 Toll, κατατάσσεται πρώτα με το 100% των πελατών που ικανοποιούνται. Ο Stafford Softward Services του Staffchef στο M6 παίρνει το ασημένιο μετάλλιο, ενώ οι υπηρεσίες Wetherby του Moto στο A1 (M) διαχειρίζονται ένα αξιότιμο χάλκινο.
Η διαφήμιση – η θέση συνεχίζεται παρακάτω

Αλλά δεν υπάρχουν όλες οι υπηρεσίες που συγκεντρώθηκαν τέτοιες λαμπερές αναφορές. Ο οδηγός των χειρότερων παραβατών είναι οι υπηρεσίες Thurrock στο M25, το οποίο, ενώ επί του παρόντος υφίσταται ανακαίνιση, άφησε το 68% των χρηστών που ικανοποιούνται. Ο Todington, επίσης ανακαινισμένο, δημοσίευσε μια βαθμολογία εκπλήρωσης 72 τοις εκατό, ενώ οι Southwaite Northbound Services στο M6 ήταν ο τρίτος χειρότερος σταθμός εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου – αν και άφησε ένα πιο ευχάριστο 80 τοις εκατό των χρηστών. Οι τρεις κορυφαίοι τρεις χειρότεροι καλλιτέχνες λειτουργούσαν από το Moto.
• Όλοι οι σταθμοί υπηρεσιών αυτοκινητοδρόμων για να πάρετε τα ηλεκτρικά σημεία φόρτισης αυτοκινήτου
Η δημοσκόπηση των 9.600 χρηστών, που ανατέθηκε από την ανεξάρτητη εστίαση μεταφορών, είδε τις υπηρεσίες των αυτοκινητιστών για περιοχές, όπως η καθαριότητα και τη διαθεσιμότητα των τουαλετών, το πόσο φιλικό προσωπικό ήταν, ποιες επιλογές τροφίμων και ποτών ήταν διαθέσιμες και πώς αισθάνθηκαν κατά την επίσκεψή τους.
Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι η διακοπή σε μια περιοχή υπηρεσιών αυτοκινητοδρόμων οδηγεί σε μείωση του στρες, με το 24% των επισκεπτών να φτάνουν σε ένα τόνιμο, φθαρμένο ή απογοητευμένο πλαίσιο μυαλού, αλλά μόλις 5 τοις εκατό αφήνοντας σε παρόμοια διάθεση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *