Νέο Mercedes GLC Coupe: Το κόστος αποκάλυψε

Η Mercedes έβγαλε τα περιτυλίγματα από το GLC Coupe στο The New York Motor Show τον Μάρτιο, καθώς και η επιχείρηση έχει αποκαλύψει τώρα τιμολόγηση καθώς και προδιαγραφές για το μοντέρνο coupe-suv, που θα ανταγωνιστεί το BMW X4 καθώς και το Variety Rover Evoque όταν εμφανίζονται πολύ πρώτες παραδόσεις τον Σεπτέμβριο.
Αρχικά, η ποικιλία θα αποτελείται από δύο επιλογές κινητήρα ντίζελ καθώς και δύο επίπεδα. Οι κινητήρες, οι οποίες είναι και οι 220 ημέρες, καθώς και τα 250 d, είναι πραγματικά ακριβώς η ίδια μονάδα 2,1 λίτρων, ωστόσο είναι συντονισμένοι για να δημιουργήσουν 168bhp καθώς και 201bhp αντίστοιχα. Και οι δύο επιτυγχάνουν παρόμοια οικονομικά κλίματα 56,5 mpg καθώς και 131g/km του CO2, όμως. Ένα plug-in υβριδικό σχέδιο έχει οριστεί για να προστεθεί στην ποικιλία μέχρι το τέλος του έτους.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Και οι δύο κινητήρες συνδυάζονται σε ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων εννέα ταχυτήτων καθώς και στο 4Matic System τετρακίνησης της Mercedes.
18

Τα επίπεδα TRIM περιορίζονται στον αθλητισμό καθώς και στη γραμμή AMG. Όλα τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά λαμβάνουν το Garmin Sat-Nav, το πάρκο, τη συνθετική δερμάτινη ταπετσαρία, την εκκίνηση χωρίς κλειδί, την κάμερα αντιστροφής, τα θερμαινόμενα μπροστινά καθίσματα καθώς και τους προβολείς LED ως στάνταρ. Τα αθλητικά σχέδια περιλαμβάνουν ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών καθώς και μια μαύρη μάσκα για το μπροστινό μέρος, ενώ η AMG Line προσθέτει ένα κιτ σώματος, ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών καθώς και μια μάσκα χρώματος.
• Ανασκόπηση BMW X4
Στο εσωτερικό, η AMG Line προσθέτει επίσης ένα αθλητικό τιμόνι, αθλητικά πεντάλ, καθώς και μια μαύρη επένδυση στέγης. Και τα δύο επίπεδα περιποίησης προσφέρονται επίσης με μια σειρά πακέτων επιλογής. Το κόστος για ένα entry-level GLC Coupe 220 D Sport θα ξεκινήσει από £ 40.580, αυξάνοντας σε £ 43.245 για το GLC Coupe 250 D AMG Line.
18

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το στυλ επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από το μεγαλύτερο Coupe GLE, με την ίδια ακριβώς κεκλιμένη γραμμή οροφής, στενό πίσω παράθυρο καθώς και τεράστια φώτα ουράς. Το μπροστινό άκρο είναι παρόμοιο με το κανονικό GLC στο οποίο βασίζεται.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *