ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΙΝΗ XOVER CROSSOVER: Οι τιμές του Ηνωμένου Βασιλείου αποκάλυψαν

Η KIA αποκάλυψε πληροφορίες τιμολόγησης για το ολοκαίνουργιο crossover XBEET. Με την αγορά ως εναλλακτική λύση μειωμένες τιμές στο Mercedes GLA, είναι διαθέσιμο για αγορά τώρα με τιμές που ξεκινούν από £ 20.795. Οι πρώτες παραδόσεις αναμένεται να φθάσουν μέχρι τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους.
Το XBEE είναι το τέταρτο μέλος της οικογένειας Kia Ceed, ενώνει το υπάρχον πεντάθυρο hatchback, το Sportswagon Estate και προχωρήστε στη λήψη φρένου. Αναπτύχθηκε για να καθίσει ανάμεσα στο Stonic και το Sportage στην περιοχή, το Xceed εξηγείται από την Kia ως αυτοκίνητο crossover utility (CUV).
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Τα καλύτερα crossovers και μικρά SUV
Τα μόνα μέρη που μεταφέρονται από την καταπακτή CEED είναι οι μπροστινές πόρτες. Κάθε άλλος πίνακας σώματος έχει επανασχεδιαστεί. Η Kia έχει προσθέσει έναν νέο προβολέα LED και μια πολύ πιο δημοφιλή μάσκα με χαμηλότερες προσλήψεις αέρα για να δώσει στο Xbeed μια ξεχωριστή ματιά μέσα στο εύρος. Είναι το ίδιο στο πίσω μέρος, όπου οι νέοι οπαδοί και τα τολμηρά πάνελ του σώματος το σηματοδοτούν.
23

Το μεταξόνιο παραμένει το ίδιο με την καταπακτή στα 2.650mm, αλλά είναι 85mm περισσότερο συνολικά. Το ύψος της οδήγησης και η οροφή του Xceer έχουν επίσης αυξηθεί κατά 42mm και 43mm αντίστοιχα. Η εκκίνηση είναι 31 λίτρα μεγαλύτερα από το ON στην καταπακτή CEED στα 426 λίτρα-αυτό είναι ελαφρώς κάτω στο διάστημα πάνω από ένα Mercedes GLA και Volkswagen T-Roc. Η απόρριψη του πίσω πάγκου, ο οποίος χωρίζει τις 40:20:40, αυξάνει τον συνολικό χώρο αποσκευών σε 1.378 λίτρα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *