Η Ford να δοκιμάσει αυτόνομα οχήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο καθώς και στην Ευρώπη το 2017

μαζί με την εισαγωγή του ολοκαίνουριου 2017 Fiesta, η Ford έχει επαληθεύσει ότι θα αρχίσει να δοκιμάζει αυτο-οδήγηση οχημάτων στους ευρωπαϊκούς δρόμους το νέο έτος .
Η αυτοκινητοβιομηχανία έχει δημιουργήσει την καινοτομία στις Ηνωμένες Πολιτείες στη μελέτη της Palo Alto καθώς και στο Κέντρο Καινοτομίας, χρησιμοποιώντας ένα στόλο περίπου 30 προσαρμοσμένων συντήξεων της Ford – το ισοδύναμο Mondeo των ΗΠΑ.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Ό, τι απαιτείτε να κατανοήσετε για τα αυτοκίνητα χωρίς οδηγό
Σε αντίθεση με πολλούς άλλους αυτοκινητόδρομους, η Ford καθιερώνει μόνο την καινοτομία με αυτονομία. Επιθυμεί να έχει ένα αυτο-οδήγηση οχήματος χωρίς κανένα τιμόνι ή πεντάλ στους δρόμους μέχρι το 2021 για να παράγει μια εταιρεία κινητικότητας κατά παραγγελία, αντί να στοχεύει σε προσωπικούς αγοραστές.
Η Ford θα μετατρέψει τώρα το ενδιαφέρον της να δοκιμάσει τα συστήματα αυτο-οδήγησης σε ευρωπαϊκούς δρόμους, ξεκινώντας από το 2017.
Είναι μέρος μιας προσπάθειας να εξασφαλιστεί ότι τα οχήματα χωρίς τιμόνι θα λειτουργήσουν σε οποιοδήποτε είδος οδικού περιβάλλοντος, καθώς και όχι μόνο στους αυτοκινητόδρομους της Καλιφόρνιας που έχουν συναντήσει ως εκ τούτου. Ο Thomas Lukaszewicz, διευθυντής της αυτοματοποιημένης οδήγησης για τη Ford of Europe, δήλωσε ότι “οι κανόνες του δρόμου ποικίλλουν από χώρα σε χώρα εδώ, οι ενδείξεις κυκλοφορίας στο διαδίκτυο καθώς και τα οδικά σχέδια είναι διαφορετικά, καθώς και οι οδηγοί είναι πιθανό να μοιράζονται συμφόρους με ποδηλάτες”.
Η Ford έχει επαληθεύσει ότι θα δοκιμάσει στο Ηνωμένο Βασίλειο, με έδρα τη βάση της μηχανικής της στο Essex. Τα κέντρα Ε & Α της εταιρείας στην Κολωνία καθώς και στο Aachen της Γερμανίας θα είναι ηπειρωτικοί κόμβοι για το ευρωπαϊκό στάδιο προόδου.
Παράλληλα με την ανακοίνωση, η Ford δημοσίευσε τα ευρήματα μιας νέας έρευνας σε οχήματα χωρίς οδηγό, καθώς και ακριβώς πώς οι αυτοκινητιστές θα ξοδεύουν τον πρόσφατα ανακάλυψαν ελεύθερο χρόνο τους.
Οι συνηθισμένοι ύποπτοι- χρησιμοποιώντας ένα κινητό τηλέφωνο, τρώγοντας καθώς και την κάλυψη της τηλεόρασης- όλα βαθμολογούν έντονα, ωστόσο υπάρχει μια συναρπαστική πλευρική σημείωση: το 16 % των γονέων θα χαρεί να επιτρέψει στα παιδιά τους να ταξιδεύουν μόνο στο ίδρυμα οδηγώντας αυτοκίνητο.
Θα εμπιστευθήκατε ένα όχημα χωρίς οδηγό για να φροντίσετε το ίδρυμα; Ας καταλάβουμε παρακάτω …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *