Το νέο Rolls-Royce Phantom Test Mule Spied

εικόνες ενός περίεργου ρόλου Rolls-Royce Phantom υποδηλώνει ότι η BMW ξεκινά το καθήκον μαμούθ της αντικατάστασης του σημερινού Φαντίου Λιμουζίνα σοβαρά. Το σημερινό Phantom έχει κυκλοφορήσει σε πώληση θεωρώντας ότι το 2003 και έλαβε μια μικρή καλλυντική ενημέρωση όταν μεταμορφώθηκε στο Phantom ‘Series II’ το 2012.
Αυτό το μαύρο αυτοκίνητο είναι αθλητικό δύο εισόδους αέρα στον μπροστινό προφυλακτήρα που δεν είναι εξοικειωμένος με το τρέχον Φάντασμα. Αυτό υπονοεί ότι η Rolls-Royce δοκιμάζει ένα τσίμπημα, τοποθετημένο κάτω από το σώμα του υπάρχοντος φάντασμα.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Οι υποψίες μας υποστηρίζονται από το γεγονός ότι αυτό το αυτοκίνητο φαίνεται να έχει χαμηλότερο ύψος διαδρομής από ό, τι συνηθίζουμε για το αυτοκίνητο-υποδηλώνοντας είτε μια αλλαγή στη ρύθμιση ανάρτησης-είτε το επιπλέον βάρος ενός υβριδικού συστήματος μπαταρίας.
• Καλύτερα πολυτελή αυτοκίνητα για να φτάσετε τώρα
Αν και το αυτοκίνητο Rolls-Royce 102EX Concept-ένα ηλεκτρικό φάντασμα τριών τόνων με εύρος 124 μιλίων-ποτέ δεν δημιούργησε παραλλαγή παραγωγής, είναι πιθανό ότι η υβριδική τεχνολογία της BMW θα εμφανιστεί στον κύκλο ζωής του επόμενου Phantom. Παρόλο που οι αγοραστές που δεν χρειάζονται καλά χρειάζονται την εξοικονόμηση καυσίμων, θεωρείται ότι ελαχιστοποιούν το βάρος των 2.560kg και βελτιώνουν την κατανάλωση καυσίμου 19,1mpg και 347g/km εκπομπές CO2 του εξερχόμενου αυτοκινήτου είναι κάτι που η BMW πρέπει να θεωρηθεί ότι θα κάνει για να διατηρηθεί -Παργίστηκε το Phantom σχετικό.
Ο Rolls-Royce Boss Torsten Muller-Otvos δήλωσε ότι βλέπει την υβριδική τεχνολογία plug-in να είναι καλύτερη για το εμπορικό σήμα. Δεν έρχεται με τους συμβιβασμούς ενός πλήρως ηλεκτρικού αυτοκινήτου – το περιορισμένο εύρος – αλλά επιτρέπει τη σιωπηλή πρόοδο στα κέντρα των πόλεων και τις σημαντικές ποσότητες ροπής. Ο Muller-Otvos έχει επίσης επίγνωση των σχεδίων για να καταστήσει τα κέντρα των πόλεων εντελώς μηδενικές εκπομπές στο μέλλον και δεν θα θέλουν να αποκλειστούν τα μοντέλα Rolls-Royce-μια ηλεκτρική λειτουργία, επιλύει το πρόβλημα.
Μην περιμένετε να δείτε μια αναταραχή των φαινομένων Phantom Mules που χτυπούν στο δρόμο, ωστόσο. Δεδομένης της μακράς ζωής του αυτοκινήτου και του γεγονότος ότι αναθεωρήθηκε μόνο πριν από δύο χρόνια, το Phantom της επόμενης γενιάς δεν θα εμφανιστεί μέχρι το 2018 το νωρίτερο. Πριν από τότε, η Rolls-Royce επικεντρώνεται σε μια νέα μετατρέψιμη έκδοση Drophead του Wraith Coupe, που λέγεται ότι βρίσκεται σε εξέλιξη για την άφιξη του 2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *