«Η ποικιλία είναι το μπαχαρικό της ζωής στην αγορά ηλεκτρικών αυτοκινήτων-επιτέλους»

Επιλογή: Όλοι θέλουμε επιλογές όταν αφορά την επιλογή του επόμενου αυτοκινήτου μας, είτε πρόκειται για ένα φτηνό μεταχειρισμένο runabout είτε για την τρέχουσα κατάσταση-του -Το τεχνητό σούπερ-ολονίδιο. Και όμως υπάρχουν πολλά που έχουν διαγράψει την τρέχουσα αγορά ηλεκτρικών αυτοκινήτων που εξακολουθούν να εξακολουθούν να είναι απλά πολύ συντακτικές, με πολύ λίγες επιλογές σε πολύ λίγα bodystyles.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Μπορεί να είχαν ένα σημείο, αλήθεια να ειπωθεί. Αλλά αυτό το ζήτημα δείχνει πόσο γρήγορα οι κατασκευαστές αυτοκινήτων διαχωρίζουν αυτή την αντίσταση, είτε εισάγοντας ολοκαίνουργια EVs είτε επιπλέον την εκτέλεση υφιστάμενων ηλεκτροειδών οχημάτων.

«Αν σας αρέσει η οδήγηση όπως κάνουμε, θα λατρέψετε να οδηγήσετε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο»

Πρώτα επάνω, υπάρχει το Skoda Enyaq, ένα φιλικό προς την οικογένεια SUV που φαίνεται να προσφέρει όλη την πρακτικότητα που έχουμε περιμένουν από την τσεχική μάρκα VW, αλλά αθλητικές υπερσύγχρονες, καθαρές ηλεκτρικές μηχανές, .
Στη συνέχεια, υπάρχει η Porsche, η οποία έχει αυξήσει την αναθεωρημένη Panamera με όχι μόνο μια ναυαρχίδα Twin-Turbo Turbo S 621bhp, αλλά και ένα φρέσκο ​​plug-in 4S E-Hybrid που διαχειρίζεται 552bhp και 0-62mph σε μόλις 3,7 δευτερόλεπτα.
Όμως, ως τυποποιητής, είναι δύσκολο να ξεπεράσουμε το ολοκαίνουργιο, ηλεκτρικό Fiat 500. Εδώ είναι ένα αυτοκίνητο του οποίου το σχήμα και η εκτέλεση έχουν προχωρήσει για να επωφεληθούν από τα οφέλη συσκευασίας και αποτελεσματικότητας που μπορεί να φέρει ένα EV.
Περισσότερο από αυτό, είναι ένα αναγνωρισμένο εμπορικό σήμα από μόνο του, και ένα από τα οποία το φυσικό περιβάλλον – προαστιακούς δρόμους – είναι κατάλληλο για την ηλεκτρική αυτοκινητοβιομηχανία. Για κάθε άτομο που πήρε ένα συμβατικό 500 σε μια φθηνή συμφωνία PCP, υπάρχει ένας άλλος που το πήρε για το στυλ και την εικόνα του. Και αν οι φήμες για την τιμολόγηση είναι σωστές, τότε η Fiat έχει σίγουρα μια μεγάλη ευκαιρία να μεταφέρει σε άτομα και από τα δύο στρατόπεδα.
Η πρώτη μας κίνηση από τις νέες υποδοχές 500 στο ίδιο ζήτημα όπου βάζουμε τους δύο πολλούς φυσικούς αντιπάλους εναντίον του άλλου. Τον Μάιο, τα μοντέρνα ηλεκτρικά αυτοκίνητα ήταν λεπτά στο έδαφος. Τώρα δεν υπάρχουν μόνο τα 500, αλλά και η Honda E και το Tiny Electric. Η επιλογή έρχεται και πολύ πιο γρήγορα από ό, τι θα περίμενε κανείς.
Δείτε τα καλύτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που παίρνετε τώρα …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *