Το New Honda Civic Coupe Previews 2017 Hatch

Το νέο Honda Civic πρόκειται να εμφανιστεί στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2017, που προσφέρεται όπως και πριν από το Hatchback καθώς και τα ακίνητα. Οι ΗΠΑ, ωστόσο – γενικά μια πολύ μεγαλύτερη αγορά για σαλόνια (ή «sedans») – θα είναι σε θέση να αποκτήσουν μια έκδοση Saloon του Civic εκτός από αυτό το νέο Honda Civic Coupe.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Ενώ είναι απίθανο να κάνει τη μέθοδο του εδώ, το Civic Coupe παρέχει στους βρετανούς αγοραστές μια μεγάλη ιδέα για το τι έρχεται με το μοντέλο hatchback επόμενης γενιάς. Έχει επίσης επαληθευτεί ότι το νέο όχημα θα αναπτυχθεί στο εργοστάσιο της Honda στο Swindon, ως μέρος μιας επένδυσης £ 200 εκατομμυρίων.
Το coupe βασίζεται στην ίδια ακριβώς πλατφόρμα με τα άλλα αυτοκίνητα, ωστόσο παίρνει το κίνητρό του από το όχημα IDEA που παρουσιάστηκε στο The New York Motor Show νωρίτερα αυτό το έτος. Το Civic Coupe θα προσφερθεί στις ΗΠΑ από τον Μάρτιο του 2016.
9

Το Civic Coupe διαθέτει μια ισχυρή μάσκα, σύμφωνα με εκείνες της πρόσφατης τζαζ supermini καθώς και του crossover HR-V. Η κεκλιμένη γραμμή οροφής καθώς και τα μοναδικά πίσω φώτα συνολικά το φουτουριστικό βλέμμα, καθώς και να δείξουν ότι το νέο Civic πρέπει να αντιπροσωπεύει μια τεράστια βελτίωση πάνω από το κάπως αμήχανο παρόν αυτοκίνητο.
Όπως είναι για την αμερικανική αγορά, το Civic Coupe δεν θα λειτουργήσει με κινητήρα ντίζελ, έτσι ώστε τα καθήκοντα να παραδίδονται σε κινητήρα I-VTEC 2,0 λίτρων, εκτός από μια υπερτροφοδοτημένη μονάδα 1,5 λίτρων υψηλότερης ισχύος.
9

Το εσωτερικό του Honda Civic Coupe πρέπει να εμφανίζεται καλά στο hatchback της επόμενης γενιάς καθώς και στα σχέδια Saloon-με πλαστικά μαλακών αγγείων καθώς και μια πολύ πιο διαισθητική διάταξη. Θα είναι γεμάτο με κιτ, συμπεριλαμβανομένου του συστήματος ψυχαγωγίας με βάση το Android, των φώτων αυτοκινήτων, των LED Daytime Lights καθώς και του κλίματος που διαχειρίζονται ως πρότυπο.
Παρακολουθήστε την προστασία μας για το 2015 LA Motor Show για πολύ περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το όχημα, όπως αποκαλύπτεται επίσημα …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *