Λίγα όρια αυτοκινήτων και φορτηγών κάθε ενθουσιώδης πρέπει να καταλάβουν το μέρος 1

ένα τεράστιο μέρος της ύπαρξης των αγαπημένων σας αυτοκινήτων και φορτηγών είναι καυχιέται γι ‘αυτό. Υπάρχει αυτό το κομμάτι του snobbery που περιλαμβάνονται όπου μπορείτε να καυχηθεί για τον κινητήρα του, το πλαίσιο του, την ανάρτησή του, κόλαση ακόμη και το σύστημα πλοήγησης, το σύστημα infotainment, ή τους κατόχους κυπέλλων. Δεν έχει σημασία αν χρησιμοποιείται Mazda MX-5 ή ένα ολοκαίνουργιο Porsche 911, έχοντας τα αυτοκίνητα και το φορτηγό παρέχει αμέσως τα δικαιώματα καυτών.

Το αν οι άνθρωποι θέλουν να το παραδεχτούν ή όχι, πολλά αυτοκίνητα και ο πολιτισμός φορτηγών είναι ακριβώς το πόσο αξιοσημείωτα τα αυτοκίνητα και το φορτηγό σας είναι ή ακριβώς πώς είναι το πιο αξιολύπητο τα αυτοκίνητα και το φορτηγό του άλλου. Αυτές οι μηχανές αυτοκινήτου θα είναι διαθέσιμες στο Handy όταν χτυπά μια συνομιλία με άλλα αυτοκίνητα και φορτηγά Geeks:

Ρώστε το Steer / Underteer / Oversteer (Drift)

Ενώ τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά με τα πίσω τροχούς και τα φορτηγά είναι πιο εύκολο να παρασυρθούν, τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά μπροστινό τροχό και τα οχήματα και τα αυτοκίνητα όλων των τροχών και τα φορτηγά μπορούν να παρασυρθούν με τη σωστή τεχνική. (Πηγή εικόνας: Commons Wikipedia)
Εάν ρίξετε μια ματιά στη διαφορά μεταξύ του άρθρου FWD, RWD & AWD, εξηγεί τακτοποιημένα ακριβώς πώς τα οχήματα κίνησης του μπροστινού τροχού έχουν μια τάση για το Steer orρνου (όταν τα αυτοκίνητα και το φορτηγό αρχίζουν να στρέφονται προς μια κατεύθυνση ή ένα ακόμα όποτε Παρέχετε λίγο γκάζι) ενώ τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά πίσω από το πίσω τροχό τείνουν να υπερβούν τα πίσω ελαστικά όταν τα πίσω ελαστικά αρχίζουν να χάνουν έλξη πριν από τα μπροστινά. Κάποιοι κατηγοριοποιούν το ροπή σημείωμα κάτω από την υπογράμμιση (όταν τα εμπρόσθια ελαστικά χάνουν την πρόσφυση πριν από τις οπίσθιες) καθώς η απώλεια της πρόσθιας λαβής είναι ένα τυπικό σημείο. Το Underter, καθώς και το Steer orque είναι μάλλον επικίνδυνο, καθώς η μόνη μέθοδος για την ασφαλή αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων είναι να αφήσετε το γκάζι.

Η υπερχείλιση από την άλλη πλευρά είναι τόσο επικίνδυνη, όσο πιο διασκεδαστική. Εάν διαχειρίζεται σωστά, σκόπιμα καθιστώντας τα πίσω ελαστικά σας να χάσουν την πρόσφυση καθώς και να πάνε πλαγίως με τις γωνίες είναι αυτό που καθιστά την παρασυρόμενη διαδρομή καθώς και το συσσωματώνει το συναρπαστικό για να παρακολουθήσει καθώς και να λάβει μέρος. Υπάρχουν μερικές τεχνικές για να τραβήξετε μια μετακίνηση. Η μετατόπιση του χειρόφρενου είναι η πιο χαρακτηριστική ενώ η τεχνική του συμπλέκτη-kick λειτουργεί για πιο έμπειρους οδηγούς. Για έναν λεπτομερή οδηγό, επιθεωρήστε το drifting.com.

Heel-toe & Blipping

Αυτό είναι το footwork για το τακούνι-toe. (Πηγή εικόνας: TrackDecals.com)
Μπορεί να θόρυβο σαν μια χορευτική κίνηση, ενώ κάνει ένα βαλς, ωστόσο η ταδί-toe είναι μια τεχνική downshifting σε ένα αυτοκίνητο μετάδοσης αυτοκινήτων και φορτηγό που μπορεί να σας κάνει πιο γρήγορα, να μειώσετε τη φθορά στο κιβώτιο ταχυτήτων του αυτοκινήτου σας, καθώς και να σας κάνει έναν ασφαλέστερο οδηγό Αν το μάθετε. Αντί να πέφτουν μπροστά σε μια γωνία, φυτέψτε τη φτέρνα του δεξιού ποδιού σας στο φρένο, χρησιμοποιήστε το δάκτυλο για να χτυπήσετε το γκάζι ενώ χρησιμοποιείτε το αριστερό σας πόδι για να πιέσετε το συμπλέκτη καθώς και να μετακινηθείτε προς τα κάτω. Ακόμη και σε ρουτίνα downshifts, η φόρτωση του γκαζιού για να μετακινηθείτε θα αποτρέψει ότι το συναίσθημα τράτας όταν μετακινείτε καθώς αλλάζετε τη φθορά στο κιβώτιο ταχυτήτων σας.

Φυσικά αναρροφάται καθώς και η απαιτούμενη επαγωγή

Δεξιόστροφα από την κορυφή: Τα απαιτούμενα μίμια επαγωγής είναι α-πολλά. Ένας μεγάλος υπερχρεωτής σε ένα παραδοσιακό μυϊκό μάζο αυτοκίνητο. Αυτό μοιάζει με ένα μπουλόνι (aftermarket) turbo. Μπορείτε να δείτε τη ζώνη που συνδέει τον υπερχρίστρωμα στον κινητήρα. (Πηγή εικόνας: MEMEGENERATOR, Wikipedia Commons, & Flikr)
Πίσω την ημέρα, τα περισσότερα αυτοκίνητα και τα φορτηγά αναρροφήθηκαν φυσικά. Αυτό σήμαινε ότι δεν υπήρχε κάτι που κατέρρευσε στον κινητήρα για να το δημιουργήσει να δημιουργήσει περισσότερη δύναμη καθώς και ροπή, η οποία είναι όπου μπήκαν οι υπερχείλιση καθώς και οι υπερσυμπιεστές. Εγκατάσταση ενός υπερτροφοδότη ή στροβιλοσυμπιεστή, δηλαδή αναγκάζοντας υψηλότερη επαγωγή στα αυτοκίνητα και το φορτηγό σας είναι μια δαπανηρή καθώς και δαπανηρή μέθοδος για την ενίσχυση του κινητήρα. Οι στροβιλοσυμπιεστές χρησιμοποιούν τα καυσαέρια του κινητήρα για να παραμορφώσουν έναν στρόβιλο που συμπιέζει τον αέρα καθώς και να την παρέχει στους κυλίνδρους, ενώ οι υπερχείλισσες εκτελούν την ίδια ίδια λειτουργία, ωστόσο οδηγούνται μηχανικά με τη βοήθεια ενός ιμάντα, γρανάζι, άξονα ή αλύσου συνδέονται με τον στροφαλοφόρο του κινητήρα.

Αυτές τις μέρες, πολλοί κατασκευαστές έχουν εισαγάγει στροβιλοσυμπιεσμένα αυτοκίνητα και φορτηγά, καθώς ένας μικρότερος ενισχυμένος κινητήρας θα χρησιμοποιήσει λιγότερα καύσιμα αλλά παρέχει ισοδύναμες επιδόσεις σε σύγκριση με ένα φυσικά αναρροφημένο αυτοκίνητο. Ένα χαρακτηριστικό των στροβιλοσυμπιερωμένων αυτοκινήτων και των φορτηγών είναι η ΟΤΔ, η οποία συμμορφώθηκε με μια απροσδόκητη βιασύνη της ροπής που χτυπά απότομα προς την κορυφή της περιοχής REV του κινητήρα. Από την άλλη πλευρά, φυσικά αναρροφάται τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά καθώς και τα υπερχρεωμένα αυτοκίνητα και τα φορτηγά έχουν μια γραμμική αποστολή η οποία είναι άμεσα ανάλογη με τις στροφές του κινητήρα.

JDM καθώς και RICER

Η παραπάνω εικόνα είναι αυτή ενός Subaru Impreza WRX STI που εισάγεται από την Ιαπωνία στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η παρακάτω εικόνα είναι ένα υπερβολικά modded suzuki αυτοκίνητα και φορτηγό που ανακαλύφθηκαν στη Μαλαισία (πηγή εικόνας: Commons Wikipedia)
Η JDM σημαίνει ιαπωνική εγχώρια αγορά (επίσης ιαπωνικό εγχώριο μοντέλο), ωστόσο χρησιμοποιείται πιο λογιστικά για τις χρησιμοποιούμενες ιαπωνικές εισαγωγές σε μια άλλη χώρα εκτός της Ιαπωνίας. Οι κατασκευαστές που φθάσουν σε αυτή την ταξινόμηση περιλαμβάνουν τη Nissan, την Toyota, την Honda, τη Mazda, καθώς και το Subaru. Αυτά τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά είναι συνήθως φιλικά φιλικά προς τοs έχουν δημιουργήσει μάλλον έναν ανεμιστήρα που συμμορφώνεται με το να είσαι αξιόπιστος. Μερικά από τα αγαπημένα από αυτή την ταξινόμηση περιλαμβάνουν το NSX, το INTEGRA TYPA-R της Honda, καθώς και το S2000, το Subaru Impreza WRX STI, το Mitsubishi Lancer Evolution, Mazda RX-7, Nissan Skyline GT-R, καθώς και Toyota Supra.

Ο όρος RICER έχει υποτιμητική σημασία. Το νόημα του Metropolitan Dictionary είναι μάλλον κατάλληλο: “ένα άτομο που κάνει περιττές προσαρμογές στα πιο συχνά εισαγωγικά αυτοκίνητα και το φορτηγό τους (εξ ου και ο όρος” ρύζι “) για να το κάνει (ως επί το πλείστον να φανεί) γρηγορότερα”. Η JDM καθώς και οι καλλιέργειες πάντοτε πάντοτε πάντοτε χειροκίνητα λόγω της γρήγορης τροποποιήσιμης φύσης των αυτοκινήτων JDM.

Υπάρχουν μάλλον λίγοι περισσότεροι αυτοκινητοβιομηχανίες που απαίτησες να έχετε κατά νου που θα λειτουργήσει στο μέρος 2 από μερικά αυτοκίνητα και όρους φορτηγού κάθε αυτοκίνητο και ο ενθουσιώδης φορτηγών πρέπει να κατανοήσουν το μέρος 1.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *