Η Jaguar I-Pace οδηγεί τους νικητές στα βραβεία Golden Triale Wheel

Η All-Electric I-Pace της Jaguar έχει απομακρυνθεί από πολύ περισσότερα ασημικά σε ένα από τα σημαντικότερα νέα βραβεία αυτοκινήτων και φορτηγών της Ευρώπης, Αυτοκίνητο Express ‘αδελφό τίτλο Car Bild στη Γερμανία.
Το I-PACE-Ψηφίστηκε το αυτοκίνητο αποκαλύπτει αυτοκίνητα και φορτηγό της χρονιάς για το 2018 καθώς και τα παγκόσμια αυτοκίνητα και το φορτηγό της χρονιάς 2019-νίκησε το Audi Q3 καθώς και το Seat Tarraco για να κερδίσει το χρυσό τιμόνι στο Mid-Size SUV κατηγορίας .
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Τα καλύτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και φορτηγά προς πώληση
Οι δικαστές περιελάμβαναν επαγγελματίες από το αυτοκίνητο Bild, αγώνες αγώνων, συμπεριλαμβανομένων των Hans Swite, καθώς και της Sophia Flörsch, του γερμανικού Instagram καθώς και των αστέγων του YouTube, καθώς .
Άλλοι νικητές σε όλες τις 11 ταξινομήσεις περιελάμβαναν τη σειρά Audi A1, BMW 1, Tesla Design 3, Mazda CX-30, Audi E-Tron καθώς και Toyota Supra, η οποία νίκησε την Porsche 911 καθώς και την BMW M850I στην κατηγορία του.
Υπήρχαν μερικές σπουδαίες ειδήσεις για τη BMW σε ένα από τα τρία βραβεία που ψηφίστηκαν με αναγνώστη. Η σειρά 8 ψηφίστηκε πολλά υπέροχο αυτοκίνητο, ενώ το Skoda Karoq ονομάστηκε καλύτερα αυτοκίνητα και φορτηγά όσο και 25.000 ευρώ, καθώς και το νέο Kia Xceed ονομάστηκε καλύτερα αυτοκίνητα και φορτηγά έως και 35.000 ευρώ.
Το βραβείο χρυσού τιμονιού για την καλύτερη ανάπτυξη πήγε στη Michelin για την τεχνολογία ελαστικών Uptis.
Κάντε κλικ εδώ για να ανακαλύψετε τι κέρδισε το αυτοκίνητο αποκαλύπτει αυτοκίνητα και φορτηγό της χρονιάς το 2019 ….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *