Η Mercedes SLS AMG Electric Drive αποκάλυψε

Η Mercedes SLS AMG Electric Drive έχει αποκαλυφθεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού. Το ηλεκτρικό SLS είναι η πλήρης έκδοση παραγωγής της έννοιας SLS E-Cell, καθώς και η πώληση είναι εδώ σε αριστερό χέρι μόνο το καλοκαίρι το 2013.
Σε αντίθεση με το οπίσθιο τροχό, συμβατικά τροφοδοτούμενο Mercedes SLS AMG Supercar, το SLS Electric Drive διαθέτει τέσσερις ηλεκτρικούς κινητήρες, μία που οδηγεί κάθε τροχό, παρέχοντας τετρακίνηση.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Η συνολική ισχύς είναι 730bhp καθώς και 1,000Nm ροπής, από το 563bhp SLS και 650nm. Ωστόσο, η ηλεκτρική μονάδα SLS αξιολογεί σε 2.095kg-400kg πολύ περισσότερο από τα ρουτίνα αυτοκίνητα και φορτηγό-το οποίο προσθέτει ένα δέκατο έως το χρόνο 0-62 μίλια / ώρα.
Αυτό υποδεικνύει ότι η ηλεκτρική μονάδα SLS μπορεί να σπριντ από 0-62 μίλια / ώρα σε 3,9 δευτερόλεπτα καθώς και σε μέγιστη ταχύτητα 155 μίλια / ώρα-42mph κάτω στο SLS AMG.
Η ηλεκτρική μονάδα SLS τροφοδοτείται από μια μπαταρία ιόντων λιθίου 548kg που παρέχει ένα συνολικό ενεργειακό υλικό 60kWh. Αυτό παρέχει στο SLS μια ποικιλία 155 μιλίων σε πλήρη χρέωση.
Χρησιμοποιώντας μια μονάδα γρήγορης φόρτισης 22kW, η μπαταρία μπορεί να επαναφορτιστεί σε περίπου τρεις ώρες, ωστόσο αυτό ενισχύει σε 20 ώρες εάν χρησιμοποιήσετε μια παραδοσιακή υποδοχή στο σπίτι.
Το ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης για το SLS δημιουργήθηκε από την Mercedes AMG High Performance Performance στο Brixworth, την ίδια ομάδα που κάνει το σύστημα KERS για την ομάδα F1 της Mercedes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *