Το BMW X4 M40I που εκτίθεται στο Ντιτρόιτ με 355bhp

οπαδοί των γρήγορων SUV μπορεί να έχουν μόλις πρόσφατα αποσπαστεί από το Bonkers All-Electric Tesla Design X, ωστόσο τώρα η BMW έχει αφήσει το τμήμα της απόδοσης του να φτιάξει το X4- καθώς και το Το Detroit Motor Show κρατά τα αποτελέσματα. Το νέο M40I παίρνει ένα στροβιλοσυμπιεσμένο 355bhp 3,0 λίτρων με 355bhp, καθώς και παρέχει στο Porsche Macan Turbo κάτι που πρέπει να πιστέψει.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Παρόλο που αυτό δεν είναι ένα πλήρες M-CAR στο πνεύμα του κύκλου x5 m καθώς και x6 m, οι αριθμοί δεν πρέπει να εισπραχθούν. Το X4 M40I είναι ικανό να 0-62 μίλια / ώρα σε 4,9 δευτερόλεπτα (0,1 δευτερόλεπτα κάτω στην Porsche) καθώς και να περιορίζεται σε 155 μίλια / ώρα.
10

Όπως είναι πάντα η μέθοδος με τη BMW, οι αριθμοί αποτελεσματικότητας είναι εξίσου ανταγωνιστικοί. Το M40I απλά γλιστρά κάτω από τα 200g/km του CO2 Barrier (χτυπώντας το macan turbo) καθώς και δηλώνει ένα αξιοσέβαστο οικονομικό κλίμα 33mpg.
Δεν είναι όλα σχετικά με τους αριθμούς, καθώς η απόδοση M έχει παράσχει το σασί A που θα περάσει. Τα σπορ ελατήρια καθώς και τα ποσοστά αποσβεστήρα ενσωματώνονται με ένα σύστημα με τετράτροχη οδήγηση με πίσω, καθώς και ενεργό αθλητικό εξάτμιση για να παρέχει το X4 M40i τη δυναμική καθώς και τον θόρυβο για να ταιριάζει με την ισχύ. Τα φτωχά νέα; Αυτός ο σχεδιασμός δεν έχει επαληθευτεί ακόμα για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου.
10

Το X4 M40I πιθανότατα θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στην αρχή του 2016, ωστόσο η σειρά X4 του Ηνωμένου Βασιλείου μόνο δεν κάνει χώρο για μια καυτή βενζίνη. Αυτό θα μπορούσε να τροποποιήσει όταν οι συνέπειες της βλάβης των εκπομπών VW έπληξαν το σπίτι, καθώς οι αγοραστές θα μπορούσαν να καταλήξουν να είναι πολύ πιο επιφυλακτικοί από τα μοντέλα ντίζελ. Προς το παρόν, εκείνοι που επιθυμούν για μια γρήγορη βενζίνη X4 θα πρέπει να κρατήσουν τα δάχτυλά τους σταυρωμένα.
Μάθετε για τα κορυφαία 10 καλύτερα SUVs προς πώληση τώρα …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *