Η Audi καθώς και η ομάδα DHL όσο παρέχουν αγροτεμάχια στο Boot του αυτοκινήτου σας

Η Audi επέλεξε να ασχοληθεί με το παλιό ζήτημα για το πώς να παρέχετε ένα αγροτεμάχιο όταν δεν είστε σπίτι που χρησιμοποιεί κάποια έξυπνη τεχνολογία αυτοκινήτων. Συνεργαζόμενος με τη γερμανική εταιρεία μεταφορέα DHL, η Audi έχει καταλήξει στην ιδέα να επιτρέψει τη βραχυπρόθεσμη πρόσβαση να αποκτήσει πρόσβαση στην εκκίνηση του αυτοκινήτου σας για το πρόγραμμα οδήγησης αποστολής.
Η νέα καινοτομία αναπτύσσεται για να αποφευχθεί το συνήθως επιβαρυντικό πρόβλημα των αποστολών που αφήνουν αγροτεμάχια με γείτονες, πίσω από κάδους, διάσπαρτα γύρω από τον κήπο σας ή δεν τους παρέχουν καθόλου. Η καινοτομία λειτουργεί με το σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί της Audi, κοινό σε πολλά από τα νεότερα σχέδια της, καθώς και παρέχει στον οδηγό αποστολής να αποκτήσει πρόσβαση στην εκκίνηση του αυτοκινήτου σας.
Η συνάρτηση επιτρέπει στον οδηγό να εισάγει έναν κωδικό βραχυπρόθεσμης εξουσιοδότησης που θα ανοίξει εξ αποστάσεως την εκκίνηση για μια χρονική περίοδο, επιτρέποντας στα αγροτεμάχια να γλιστρήσουν μέσα για να σηκωθείτε όταν είστε σπίτι. Η “Audi Simple Link Delivery” εγγυάται ότι η εκκίνηση είναι ασφαλώς κλειστή.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Η Audi υπόσχεται ακόμη ότι οι πελάτες θα είναι τελικά σε θέση να στείλουν αγροτεμάχια με την DHL με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Ο κλέφτης hacking είναι σίγουρα η πιο σημαντική ανησυχία, αλλά ο Δρ Ulrich Hackenberg, επικεφαλής της τεχνικής ανάπτυξης, επιμένει ότι “η ασφάλεια των αυτοκινήτων και των φορτηγών καθώς και των δεδομένων πελατών έχει κορυφαία προτεραιότητα”
Η Audi καθώς και η DHL θα δοκιμάσουν την υπηρεσία σε ένα πιλοτικό σχέδιο αυτό το Μάιο στο Μόναχο της Γερμανίας. Δεν είναι αφαίρεση όταν ακριβώς θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως, ωστόσο, αν λειτουργεί, η τεχνολογία δεν θα χρειαστεί τόσο μεγάλη αλλαγή από το παρόν σύστημα χωρίς κλειδί.
Τώρα ελέγχετε σχετικά με την ιδέα της Volvo για να έχετε αγοράσει στο αυτοκίνητό σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *