Η Mercedes-AMG G 63 S καθώς και τα σχέδια Maybach μπορεί να είναι στη μέθοδο

Mercedes θα εισαγάγει ακόμα περισσότερες παραλλαγές G-Class στο εγγύς μέλλον, συμπεριλαμβανομένου ενός γρηγορότερου G 63 s, καθώς και ενός κομψού μοντέλου Maybach, Car Η αποκάλυψη μπορεί να αποκαλύψει.
Μιλώντας από την εισαγωγή της ολοκαίνουργιας G-Class στη νότια Γαλλία, ο επικεφαλής του προϊόντος Dr Gunnar Guthenke μας είπε ότι η προσαρμοσμένη φύση της πλατφόρμας του SUV υπονοούσε ότι ακόμη περισσότερες παραλλαγές ήταν αναπόφευκτες. Επίσης, πρότεινε ότι οι βελτιώσεις στη δυναμική του αυτοκινήτου θα ανοίξουν τη μέθοδο για τις ταχύτερες και πολύ πιο εστιασμένες εκδόσεις.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Τα καλύτερα 4x4s καθώς και SUVs προς πώληση
Όταν μιλάμε για προηγούμενα εξατομικευμένα G-Wagens όπως το G 63 6×6, το τετράγωνο G500 4×4 καθώς και το Landaulet, ο Guthenke δήλωσε: “Έχουμε μια μικρή ομάδα, ωστόσο όλα αυτά τα οχήματα δημιουργήθηκαν εξαιρετικά γρήγορα. Ας δούμε τι έρχεται. ”
18
Σχετικά με τη διαφήμισή μας adsclose

Αυτό υπονοεί ότι εκτός από το βασικό SUV πέντε θέσεων, τα σχέδια G-Class που έχουν περιορισμένη διαδρομή βρίσκονται στο δρόμο. Επίσης, άγγιξε την υπάρχουσα υπηρεσία Designo της επιχείρησης, η οποία παρέχει ειδική βαφή, δερμάτινη καθώς και δέσμες δέσμευσης – επιτρέποντας στους ιδιοκτήτες να προσαρμόσουν τα οχήματα στη γούστο τους.
Όταν πιέζεται για το αν μπορούμε να δούμε μια εξαιρετικά αποκλειστική έκδοση Maybach της νέας G-Class, ο Guthenke δήλωσε: “Είχαμε Maybach με το Landaulet. Θέλουμε να καλλιεργήσουμε αυτήν την παράδοση. ”
Επιπλέον, ο Guthenke φαινόταν θετικός ότι το βελτιωμένο πλαίσιο του νέου αυτοκινήτου θα μπορούσε να αντιμετωπίσει πολύ περισσότερη δύναμη – υποδηλώνοντας ότι ο σχεδιασμός του AMG ήταν στις κάρτες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *