Η Volkswagen δεν θα επαναπροσδιορίσει τις αμερικανικές επιχειρήσεις ως “Voltswagen”

η Volkswagen έχει επαληθεύσει ότι δεν θα επαναπροσδιορίσει τις αμερικανικές δραστηριότητές της ως “Voltswagen”, παρά το γεγονός ότι δηλώνει από την εταιρεία, η οποία δημοσίευσε τη μετεγκατάσταση ως γνήσια.
Ο χρόνος της προκαταρκτικής δήλωσης αύξησε τις ανησυχίες σχετικά με τη νομιμότητά της, καθώς ήταν μόνο ημέρες πριν από την ημέρα των ανόητων Απριλίου. Η Volkswagen εξέδωσε ένα δελτίο τύπου στις 29 Μαρτίου, το οποίο συμμορφώθηκε γρήγορα από επίσημη δήλωση, και οι δύο από τις οποίες επαληθεύτηκαν ως γνήσια.

Νέα Volkswagen ID.4 2021 Ανασκόπηση

Σύμφωνα με την απελευθέρωση της εταιρείας, το rebrand θα ισχύει μόνο για τα ηλεκτρικά σχέδια Volkswagen που προσφέρονται στις ΗΠΑ και όχι στην μεγαλύτερη αγορά της Βόρειας Αμερικής. Το όνομα “Voltswagen”, ανέφερε, θα εμφανιστεί στις ΗΚΕ της εταιρείας μαζί με ένα νέο γαλάζιο σήμα, με το σκούρο Blue VW Roundel που προορίζεται για οχήματα με καύση.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Η δήλωση προφανώς χρονολογείται για να συμπέσει με την εισαγωγή του ID. νοικοκυριό ηλεκτρικών αυτοκινήτων στις ΗΠΑ. Το ID.4 Το SUV πρόκειται να κυκλοφορήσει εκεί ως το πρώτο ηλεκτρικό όχημα που βασίζεται στο MEB της Volkswagen, καθώς η επιχείρηση δεν προσφέρει το μικρότερο ID.3 Hatchback που είναι ήδη σε πώληση στην Ευρώπη.
Πολλά αμερικανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης έσπευσαν γρήγορα στην προτεινόμενη ανακατασκευή, που κυμαίνονται από τα μέσα ενημέρωσης αυτοκινήτων έως τους εθνικούς παρόχους ειδήσεων, οι οποίοι όλοι επαληθεύτηκαν η μετεγκατάσταση ως αληθινή. Η ομάδα Volkswagen America PR βρισκόταν στο αστείο, καθώς και τη διατήρηση της ψευδαίσθησης επιλέγοντας σοβαρά αποσπάσματα από υψηλούς αξιωματούχους επιχειρήσεων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *