Το Goodwood ντεμπούτο για τα νέα αυτοκίνητα και φορτηγό Vuhl 05RR

Αν βρίσκεστε στο φεστιβάλ Goodwood φέτος, θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε το ελαφρύτερο, γρηγορότερο, επικεντρωμένο στο κομμάτι νεότερο αδελφό του VUHL 05, ένα αυτοκίνητο και φορτηγό που ήταν απίστευτα γρήγορο καθώς και φως στην πρώτη θέση.
Το VUHL 05, το οποίο είναι τώρα προς πώληση στο Ηνωμένο Βασίλειο, είναι ο οδικός νόμιμος ελαφρύς δρομέας που εισήχθη για πρώτη φορά από την μεξικανική εταιρεία στο Goodwood το 2013, ωστόσο τώρα το νέο VUHL 05RR έχει εκτεθεί για πρώτη φορά μέσα στο Michelin Supercar Paddock. Θα χειριστεί επίσης τη διάσημη αναρρίχηση Goodwood Hill, με το UK Rising Star GP2 Chauffeur καθώς και τον οδηγό δοκιμής Formula 1, Jordan King, πίσω από το τιμόνι.

Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Γιορτή Goodwood της ταχύτητας 2016

20

Στο φεστιβάλ Goodwood φέτος, το οποίο πραγματοποιείται στις 23-26 Ιουνίου, η VUHL θα παράσχει τις πλήρεις λεπτομέρειες για την τελευταία του δημιουργία. Ωστόσο, γνωρίζουμε ήδη ότι το νέο 05RR είναι το αποτέλεσμα της ολοκληρωμένης προόδου της διαδρομής του 05, ενσωματωμένη με «σημαντική μαζική μείωση καθώς και προγράμματα αεροδρομίων». Η VUHL εργάστηκε προσεκτικά με τις ομάδες μηχανικών των προμηθευτών συνεργατών της για να εγγυηθεί την καλύτερη ποιότητα για την παρακολούθηση του 05.
• Καλύτερα αυτοκίνητα και φορτηγά για αγορά τώρα

20

Το 05RR θα λάβει μέρος στα νέα «αγωνιστικά αυτοκίνητα και φορτηγά για την ταξινόμηση του δρόμου» στο Goodwood, καθώς και θα τοποθετηθεί πάνω από το πρότυπο VUHL 05. Ακόμα οδικό νόμιμο, ο Vuhl υπόσχεται ότι το 05RR θα διατηρήσει μια σειρά από επιλογές άνεσης εγγυάται ευχάριστη καθώς και χρήσιμη απόδοση στο δρόμο.

Τι πολλοί κοιτάζετε μπροστά για να δείτε στο φετινό φεστιβάλ Goodwood της ταχύτητας; Ας καταλάβουμε στα παρακάτω σχόλια …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *