Είναι αυτός ο πιο λαμπερός αμυντικός Land Rover ποτέ;

Το Carisma Automobile Design, ειδικός σε πολυτελή οχήματα πολυτελείας, έκανε αυτή την θεαματική εργασία τροποποίησης £ 80.000 στο εσωτερικό ενός αμυντικού Land Rover. Ο προκύπτων αμυντικός Carisma D1 θα μπορούσε να είναι απλώς ο επικεφαλής Land Rover Defender στον πλανήτη.
Όπως φαίνεται στην παραπάνω γκαλερί μας, ο Defender Land Rover – ένα αυτοκίνητο που κανονικά επαίνεσε για τις τραχιά ιδιότητές του, που κυριαρχεί για την off -road prowess του και επικαλύπτεται σε ένα λεπτό στρώμα λάσπης – έχει μετατραπεί πλήρως σε πολυτελές αυτοκίνητο που εκκλείει οτιδήποτε από τη γη Η Rover Range Rover της Rover.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

• Review Defender Land Rover
Το τροποποιημένο 4×4 διαθέτει τώρα μια ολόκληρη σειρά εξωτικών τεχνολογιών, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών υπολογιστών, του WiFi, του Bluetooth και ενός εξαιρετικού συστήματος ήχου Bang & Olufsen.
Είναι επίσης εφοδιασμένο με ψυγείο, πτυσσόμενα τραπέζια, ντουλάπι ποτών, φωτισμό διάθεσης και πάνελ για τα τοιχώματα της καμπίνας και την οροφή.
Ο Clive Drake, διευθυντής πωλήσεων και μάρκετινγκ στο Carisma Automobile Design, δήλωσε: “Ο Defender Land Rover είναι ένα διάσημο βρετανικό αυτοκίνητο με θρυλική δυνατότητα εκτός δρόμου. Μια μέρα ένας πελάτης που μου αφορούσε να θέλει ένα αυτοκίνητο που είχε όλες τις δυνατότητες του Defender αλλά με το εσωτερικό περιβάλλον ενός Range Rover και την αίσθηση της καθαρής αποκλειστικότητας ενός Rolls-Royce. ”
Το Carisma Automobile Design ειδικεύεται στην προσαρμογή των οχημάτων, είτε πρόκειται για εξωτικά δερμάτινα, χειροποίητα ντουλάπια είτε για ελαφρώς πολύ πιο περίεργα αιτήματα. Έχουν εγκαταστήσει πρόσφατα αντικείμενα όπως δίσκους στερεών κρυστάλλων, φλάουτα σαμπάνιας, ενσωματωμένα σύνολα στυλό premium, προσαρμοσμένα κεντήματα καθίσματος, μονάδες τηλεόρασης και ψύξης 42 ιντσών.
Δείτε πολύ περισσότερες φωτογραφίες του καταπληκτικού αμυντικού Carisma D1 στην παραπάνω γκαλερί!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *