Το Lotus Exige Sport 380 αποκάλυψε με 375bhp

Lotus αποκάλυψε το νέο Exige Sport 380, το οποίο λέει ότι είναι η πιο επιθετική έκδοση ακόμα. Βασίζεται στο Sport 350, το οποίο βγήκε πέρυσι, αλλά είναι πολύ πιο ισχυρό, χαμηλότερο, ελαφρύτερο και πολύ πιο αεροδυναμικό από αυτό το αυτοκίνητο.
Ζυγίζει από 1.066kg (με ελαφρές επιλογές του Lotus) και έχει 375bhp και 410nm ροπή από ένα υπερτροφοδοτούμενο V6 3,5 λίτρων, υπονοώντας ότι έχει αναλογία ισχύος προς βάρος περίπου 353bhp ανά τόνο. Αυτό υποδηλώνει ότι θα πάει από 0-60 μίλια / ώρα σε μόλις 3,5 δευτερόλεπτα και σε μέγιστη ταχύτητα 178 μίλια / ώρα. Κοστίζει από £ 67.900 ως roadster, αν και μια έκδοση coupe είναι επίσης διαθέσιμη.
9

Χρήση ινών άνθρακα στον μπροστινό διαχωριστή, μπροστινό πίνακα πρόσβασης, πίσω πτέρυγα και πίσω διαχύτη surround εξοικονομώντας βάρος πάνω από το άθλημα 350, με ένα νέο πίσω παράθυρο και τροχούς που εξοικονομούν ακόμη περισσότερο. Μια μπαταρία ιόντων λιθίου και δίσκοι φρένων με αυλακώσεις κρατούν το βάρος κάτω, καθώς και μερικά καθίσματα αγώνων άνθρακα.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Καλύτερα αθλητικά αυτοκίνητα που πωλούνται
Μια μεγαλύτερη δεξαμενή βενζίνης 48 λίτρων υπονοεί ότι υπάρχει πλέον μεγαλύτερη εμβέλεια, ενώ ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων είναι επίσης διαθέσιμη ως επιλογή από την άνοιξη του 2017.
9

Αναθεωρημένα πάνελ και φτερά, καθώς και εργάζονται στους μπροστινούς και πίσω προφυλακτήρες, βελτιώνουν τη ροή αέρα πάνω από το αυτοκίνητο για να γίνουν καλύτεροι στην οδήγηση σε τροχιά. Παράγει 140 κιλά Downforce με τελική ταχύτητα, η οποία είναι 60 τοις εκατό πολύ περισσότερο από το Sport 350.
Έχει επισημανθεί από μερικά νέα χρώματα βαφής για το αμάξωμα και τόνους γύρω από το αυτοκίνητο, που φαίνονται με κόκκινο χρώμα σε αυτές τις εικόνες. Τα καθίσματα έχουν τελειώσει με alcantara, δέρμα ή ύφασμα tartan.
Προσέξτε για την πρώτη αναθεώρηση του Drive για το Lotus Exige Sport 380 σύντομα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *