Η νέα Genesis Electified GV70 SUV φτάνει ως τρίτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της μάρκας

Το SUV Genesis GV70 έχει λάβει έναν πλήρως ηλεκτρικό μετασχηματισμό, για να πάει επικεφαλής με το Audi E-Tron και Mercedes EQC. Ονομάζεται Genesis Electified GV70, αυτή η νέα έκδοση μηδενικών εκπομπών του GV70 χρησιμοποιεί μια ρύθμιση τεσσάρων τροχών διπλής κίνησης που παράγει 483bhp και χρησιμοποιεί δυνατότητα ταχείας φόρτισης 350kW.
Από το 2025 και μετά, κάθε νέα γένεση που ξεκίνησε θα είναι ηλεκτρική και το ηλεκτροφόρο GV70 ακολουθεί το ηλεκτροκίνητο G80 Saloon και GV60 Coupe-SUV ως το τρίτο EV της μάρκας.

Η νέα Genesis Electified G80 Luxury Saloon κάνει το ντεμπούτο του

Με βάση το πρότυπο SUV GV70, η ηλεκτροκίνητη παραλλαγή λαμβάνει πολλά τσιμπήματα που αποσκοπούν στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας και της συσκευασίας.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Έξω, υπάρχει ένας νέος σχεδιασμός του μπροστινού προφυλακτήρα με ομαλότερη Facia, με στόχο την ελαχιστοποίηση της αεροδυναμικής οπισθέλκουσας. Οι χαμηλότερες γρίλιες ενσωματώνονται πολύ πιο τακτοποιημένα μέσα στο αμάξωμα και χωρίς τις απαιτήσεις ψύξης μιας μηχανής καύσης, η μεγάλη γρίλια «κορυφής» έχει κλείσει εντελώς, επιτρέποντας ομαλότερη ροή αέρα πάνω από το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου. Η μάσκα ενσωματώνει επίσης μια κρυφή θύρα φόρτισης.
10

Αλλού, το ηλεκτρικό GV70 είναι εφοδιασμένο με νέο σχεδιασμό τροχού κράματος 20 ιντσών και ελλείψει μιας σειράς εξαγωγών, η Genesis έχει επανασχεδιάσει τον πίσω προφυλακτήρα για μια ομαλότερη, καθαρότερη εμφάνιση.
Η καμπίνα λαμβάνει επίσης μια σειρά ειδικών σχεδιαστικών πινελιών. Το ηλεκτροφόρο GV70 χρησιμοποιείται με ένα λευκό εσωτερικό του παγετώνα, το οποίο κόβεται σε μια ποικιλία από «φιλικά προς το περιβάλλον υλικό». Η απουσία ενός τυποποιημένου κιβωτίου ταχυτήτων και ενός άξονα προώθησης που τρέχει μέσα από τη μέση του αυτοκινήτου επέτρεψε και για μια χαμηλότερη κεντρική σήραγγα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *