Η Hyundai Santa Fe γιορτάζει την ομάδα Wiggins Partnership

Η Hyundai αποκάλυψε μια ειδική έκδοση του SUV Santa Fe, για να γιορτάσει την ειδική συνεργασία της με την ποδηλασία της Sir Bradley Wiggins.
Με βάση το Hyundai Santa Fe Premium SE, η Edition Team Wiggins θα πραγματοποιήσει μια ποικιλία νέων χαρακτηριστικών για να το διαφοροποιήσει από το κοινό SUV. Μόνο 500 θα κατασκευαστούν, με κάθε αυτοκίνητα και φορτηγό να επωφελείται από όλες τις κοινές συσκευές στο Premium SE, συμπεριλαμβανομένων των δυναμικών προβολέων με αυτόματη υψηλή δέσμη, πανοραμική ηλιοροφή, σοφή ηλεκτρική πόρτα, ένα σύστημα βοήθειας αυτοκινήτου καθώς και αεριζόμενα μπροστινά καθίσματα . Εκτός από όλα αυτά, η Edition Team Wiggins παίρνει ξεχωριστά σήματα καθώς και νέους ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Πέντε χρώματα σώματος θα προσφέρονται επίσης με την ομάδα Wiggins Edition. Ένα ολοκαίνουργιο λευκό κρύσταλλο μαργαριταριού, συμπαγές κρεμώδες λευκό, μεταλλικό ασημένιο τιτάνιο, μεταλλικό ωκεανό θέα μπλε καθώς και μαργαριτάρι φάντασμα μαύρο.
6

Ο David Pugh, διευθυντής διαφήμισης της Hyundai, δήλωσε: “Είναι εξαιρετικό να μπορούμε να γιορτάσουμε αυτή την επιτυχημένη συνεργασία [με την ομάδα Wiggins], εκδίδοντας μια επιθυμητή συστροφή σε ένα από τα δικά μας εικονίδια.
“Η ομάδα Wiggins Edition είναι γεμάτη εξοπλισμό, φαίνεται ότι το μέρος, ωστόσο, προσφέρει εξαιρετική αξία”, είπε. “Οι αγοραστές θα απαίτησαν να είναι γρήγοροι να καταρρίψουν το τρέξιμο των 500 αυτοκινήτων.”
Ο Sir Bradley Wiggins πρόσθεσε: “Είναι εξαιρετικό να συνεργαζόμαστε με την Hyundai φέτος – η επιχείρηση έχει εξαιρετική μορφή με ένα πραγματικά θετικό πνεύμα καθώς και στάση. Είμαι πολύ χαρούμενος που θέτω το όνομά μου σε αυτή την περιορισμένη πορεία ειδικών σχεδίων ομάδας Wiggins Edition καθώς και κοιτάζω μπροστά από την τοποθέτηση της ποικιλίας με τους ρυθμούς της κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής αγωνιστικής περιόδου καθώς και πέρα ​​από “.
Η Wiggins καθώς και η ομάδα του θα χρησιμοποιήσουν πέντε αυτοκίνητα και φορτηγά σε όλο το πρόγραμμα αγώνων του 2016, που περιλαμβάνει δύο τουρνουά I40, δύο Santa Fes καθώς και ένα φορτηγό ILoad. Τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά θα συμμορφωθούν με την ομάδα σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο καθώς και την Ευρώπη αυτό το καλοκαίρι, συμπεριλαμβανομένου του ταξιδιού της Βρετανίας, το οποίο ξεκινά στις 4 Σεπτεμβρίου.
Η Hyundai θα παρέχει μόνο την έκδοση Wiggins Santa Fe με έναν κινητήρα – το 2,2 λίτρων CRDI Diesel – αν και είναι διαθέσιμη η επιλογή ενός εγχειριδίου ή αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων. Το εγχειρίδιο κοστίζει £ 35.995, ενώ το αυτόματο είναι διαθέσιμο σε £ 38.295, υποδηλώνοντας ότι η έκδοση Wiggins κοστίζει £ 705 λιγότερο από ένα παρόμοιο με πριμοδότηση SE. Τόσο τα αυτοκίνητα όσο και τα φορτηγά πωλούνται τώρα.

Τι πιστεύετε για την έκδοση Hyundai Santa Fe Wiggins; Ας καταλάβουμε παρακάτω …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *