Καλώς ήλθατε στον ολοκαίνουριο ιστότοπο Auto Express

όπως ελπίζουμε ότι έχετε παρατηρήσει, ο ιστότοπος Auto Express έχει αντικατασταθεί από ένα ολοκαίνουργιο, κορυφαίο μοντέλο.
Προχωρούμε σε μια συναρπαστική νέα εποχή για τον αγαπημένο τίτλο αυτοκινήτου του Ηνωμένου Βασιλείου με μια εντελώς νέα γενιά autoExpress.co.uk, έναν πλήρως ευαίσθητο ιστότοπο που προσαρμόζεται αυτόματα σε οποιαδήποτε συσκευή στην οποία θέλετε να το δείτε: τηλέφωνο, tablet ή desktop . Η νέα τεχνολογία μας δίνει την τέλεια πλατφόρμα για να σας φέρει ακόμα περισσότερα από τα βραβευμένα λόγια, εικόνες και βίντεο.
Ρίξτε μια ματιά γύρω και θα βρείτε ακόμα τα τελευταία νέα σπάσιμο αυτοκινήτων, αποκλειστικές γνώσεις για τα μελλοντικά μοντέλα, σε βάθος κριτικές βαθμολογίας κάθε αυτοκινήτου που πωλούνται στο Ηνωμένο Βασίλειο (συν πολλά άλλα εκτός), ομαδικές δοκιμές και χαρακτηριστικά, σκληρό χτύπημα καταναλωτών Συμβουλές, συμφωνίες αυτοκινήτων, δοκιμές προϊόντων, στήλες γνώμης και πολλά άλλα. Η διαφορά είναι ότι η νέα πλατφόρμα σας φέρνει όλα σε μια λεπτή, ταχύτερη, όμορφα σχεδιασμένη μορφή που επιτρέπει τις λέξεις, τις εικόνες και το βίντεο να λάμψουν.
Υπάρχουν επίσης πολλά νέα χαρακτηριστικά. Το νέο autoexpress.co.uk περιλαμβάνει πλήρεις προδιαγραφές αυτοκινήτων και τιμές σε όλο το σε βάθος περιεχόμενο αναθεώρησης, μεγάλες νέες επιλογές για την προβολή εικόνων και βίντεο, απρόσκοπτη ενσωμάτωση με το YouTube, το Twitter, το Facebook και το Instagram σελίδες καθώς Μπορείτε να εμπλακείτε. Αυτή είναι μόνο η αρχή. Τους επόμενους μήνες θα κυκλοφορήσουμε μια διαδοχή νέων χαρακτηριστικών υψηλής τεχνολογίας για να βελτιώσουμε περαιτέρω τον ιστότοπό μας, φέρνοντας σας μια ακόμα καλύτερη εμπειρία.
Ολόκληρος ο ιστότοπος έχει δημιουργηθεί για να σας βάλει στην καρδιά όλων. Ελπίζουμε να σας αρέσει να το χρησιμοποιείτε και να μείνετε μαζί μας για το τι είναι βέβαιο ότι θα είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι για το Auto Express και τον κόσμο των αυτοκινήτων στο σύνολό τους τα επόμενα χρόνια.
Πείτε μας τι πιστεύετε για τη νέα ιστοσελίδα AutoExpress.co.uk στην παρακάτω ενότητα σχολίων …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *