Ο πενταετής κύκλος της VW σημαίνει ακόμα πιο νέα αυτοκινητοβιομηχανία

Η Volkswagen ξεκινά έναν πενταετή κύκλο ζωής των προϊόντων της για να αντικατοπτρίζει καλύτερα τις απαιτήσεις της αγοράς και των πελατών.
Αυτό σημαίνει ότι τα βασικά αυτοκίνητα όπως το VW Golf θα αντικατασταθούν μετά από κάθε πέντε χρόνια βοηθώντας τον γερμανικό γίγαντα να αξιοποιήσει στο έπακρο την ήδη ευέλικτη γκάμα προϊόντων του.
“Θα μειώσουμε τον κύκλο ζωής των προϊόντων μας για να ευθυγραμμιστούν καλύτερα με τις αγοραστικές συνήθειες των πελατών”, δήλωσε ο Volkswagen του αντιπροέδρου της Αμερικής για το μάρκετινγκ και τη στρατηγική, δήλωσε ο Joerg Sommer στο Auto Express. “Ένας πενταετής κύκλος ζωής θα μειώσει δύο χρόνια από τον τρέχοντα κύκλο ζωής μας.”
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Όταν ένα νέο Volkswagen ξεκινά κάτω από το νέο κύκλο ζωής, θα έχει ένα facelift και ανανεώνεται μετά από τρία χρόνια πριν αντικατασταθεί εντελώς μετά από πέντε χρόνια.
Η αμερικανική επένδυση της Volkswagen
Ο Sommer μιλούσε στο ηλεκτρονικό ερευνητικό εργαστήριο της Volkswagen (ERL) στο Silicon Valley της Καλιφόρνια. Το ERL είναι η μεγαλύτερη ερευνητική μονάδα VW εκτός της Γερμανίας και βρίσκει τρόπους ενσωμάτωσης των σημερινών τάσεων στην Techie Silicon Valley στην επόμενη γενιά αυτοκινήτων ομάδας Volkswagen – από το Skodas στο Bugattis.
Η Volkswagen αντλεί 7 δισεκατομμύρια δολάρια σε νέα προϊόντα και εγκαταστάσεις στις ΗΠΑ από τώρα μέχρι το 2018 – μια επένδυση που θα επηρεάσει εύκολα τις δραστηριότητες της Volkswagen σε ευρωπαϊκές χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο.
Η εταιρεία επικεντρώνεται επί του παρόντος στην κυκλοφορία του hatchback του γκολφ στις Ηνωμένες Πολιτείες-πρώτα με GTI και συμβατικά μοντέλα γκολφ νωρίτερα αυτό το έτος, το Electric E-Golf αυτό το μήνα και το Golf R και Estate (που ονομάζεται Sports Wagon στις ΗΠΑ ) του χρόνου.
Ωστόσο, εκτός από το γκολφ, η Volkswagen της Αμερικής επικεντρώνεται επίσης στην παραγωγή περισσότερων μοντέλων στα τμήματα Α και Β και ιδιαίτερα τους συνεχώς αναπτυσσόμενους τομείς SUV.
Ένα νέο SUV επτά θέσεων θα φτάσει το 2016 που θα κατασκευαστεί στο εργοστάσιο Chattanooga της Volkswagen-μια εγκατάσταση που κατασκευάζει σήμερα το αμερικανικό Passat. Θα χρησιμοποιήσει την ευέλικτη πλατφόρμα MQB της VW και αναμένεται να καθίσει κάτω από τα SUV Touareg και Tiguan. Προβλέφθηκε από την έννοια του CrossBlue του 2013.
Παρόλο που ο Sommer ορίζει ότι είναι μόνο για τις ΗΠΑ, το νέο SUV είναι πιθανό να έρθει στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς θα αξιοποιήσει τη δημοφιλή αγορά SUV επτά θέσεων. Χάρη στην πλατφόρμα MQB, το αυτοκίνητο θα μπορούσε εύκολα να κάνει το δρόμο της σε όλη τη λίμνη για να επιτρέψει στη Volkswagen να ανταγωνιστεί σε μια αγορά που δεν είναι επί του παρόντος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *