Τα διόδια της γέφυρας Severn που θα διαλυθούν στις 17 Δεκεμβρίου

για το Severn Bridge Crossing, το οποίο συνδέει την Αγγλία και την Ουαλία, θα διαλυθεί για όλα τα αυτοκίνητα στις 17 Δεκεμβρίου 2018, εξοικονομώντας τακτικούς χρήστες £ 1.400 το χρόνο.
Η μετεγκατάσταση εκτιμάται ότι θα αυξήσει την οικονομία της Νότιας Ουαλίας κατά £ 100 εκατομμύρια ετησίως σύμφωνα με τον Γραμματέα της Ουαλίας, Alun Cairns, ο οποίος έκανε την ανακοίνωση στο Συντηρητικό Κόμμα στο Μπέρμιγχαμ.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

“Η αρχή της πληρωμής για να έρθει στην Ουαλία είναι κάτι που μας έχει ενοχλήσει για 50 χρόνια”, δήλωσε ο Cairns στο BBC Radio Wales.
Οι δύο γέφυρες – το ένα στο M4 και το άλλο στο M48 – χρησιμοποιούνται κατά μέσο όρο κατά 25 εκατομμύρια σκαφών ετησίως και η κατάργηση των τελών θα μπορούσε να εξοικονομήσει τακτικούς χρήστες μέχρι £ 1.400 το χρόνο.
• Χρέωση DART: Πώς να αποφύγετε ένα Dartford Crossing Fine
Επί του παρόντος, κοστίζει τους αυτοκινητιστές £ 5,60 για να διασχίσει τη γέφυρα Severn στην Ουαλία σε ένα αυτοκίνητο, ενώ τα φορτηγά και τα μικρά λεωφορεία πληρώνουν £ 11,20 για το προνόμιο, και τα φορτηγά και οι προπονητές πληρώνουν £ 16,70. Η κυκλοφορία που διασχίζει προς την άλλη κατεύθυνση για να εγκαταλείψει την Ουαλία δεν καταβάλλει επί του παρόντος φόρο και τα τέλη διέλευσης μειώθηκαν τον Ιανουάριο του 2018, αφού οι γέφυρες επέστρεψαν στη δημόσια ιδιοκτησία. Οι ετήσιοι λογαριασμοί συντήρησης και επιχειρησιακών λογαριασμών της Bridges εκτελούνται σε περίπου 15 εκατομμύρια λίρες στερλίνες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *