Η Renault Master Panel Van αποκαλύφθηκε

Μετά την αποκάλυψη του νέου Renault Trafic, η Renault έχει επεκτείνει επιπλέον το εύρος Van με τον νέο Master Renault. Παραγγελίες για το Renault Master Open τον Ιούνιο, με παραδόσεις που αναμένονται μέχρι το τέλος αυτού του καλοκαιριού.
Το μπροστινό μέρος του φορτηγού έχει ενημερωθεί με μια νέα μάσκα, η οποία ενσωματώνει ένα μεγαλύτερο λογότυπο, ως μέρος της νέας κατεύθυνσης σχεδιασμού της Renault.
Μια σειρά οικονομικών κινητήρων ντίζελ 2,3 λίτρων σε διαφορετικές εξόδους ισχύος (110-165hp) είναι διαθέσιμες και κάθε υπόσχεται αξιοσέβαστη οικονομία καυσίμου. Ο κινητήρας 165HP σε φορτηγά L2H2, για παράδειγμα, είναι σε θέση να παραδώσει έως και 40,9 mpg, ενώ εκπέμπει περίπου 180g/km εκπομπών CO2.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Υπάρχει ένα κουμπί ECOMODE το οποίο, όταν ενεργοποιείται, ρυθμίζει τις ρυθμίσεις ροπής και ελέγχου του κλιματισμού του κινητήρα για να βελτιωθεί η κατανάλωση καυσίμου κατά έως και δέκα τοις εκατό.
Πολλά συμβατικά κιτ είναι διαθέσιμα, συμπεριλαμβανομένων ESC, Hill Start Assist και Trailer Swing Assist. Το Grip Xtend είναι επίσης τοποθετημένο και αυτό βελτιώνει τη λαβή του φορτηγού κατά την οδήγηση σε χιόνι, λάσπη και άμμο. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα τοποθέτησης ενός μεγάλου καθρέφτη προβολής, ο οποίος παρέχει μια καλύτερη θέα σε οποιαδήποτε πίσω τυφλά σημεία στην πλευρά των επιβατών του φορτηγού.
Το φορτηγό είναι διαθέσιμο σε τέσσερα μήκη και τρία ύψη. Οι πελάτες λαμβάνουν επίσης πολλές επιλογές όταν αφορά τις παραλλαγές, με το Van Panel, το Crew Cab, την Cab Platform, το Cab Chassis, τις Tippers, Dropside και Box Van Variants διαθέσιμες.
Η προσθήκη φορτηγών πάνελ L4H2 και L4H3 με μεμονωμένους πίσω τροχούς πρέπει επίσης να ταιριάζει στους οδηγούς μεγάλων αποστάσεων. Αυτές οι διαμορφώσεις έχουν έναν ευρύτερο χώρο μεταξύ των καμάρων των τροχών και η Renault ισχυρίζεται ότι αυτό τους επιτρέπει να μεταφέρουν τα Europallets στο πίσω μέρος των περιοχών φορτίου τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *