Το Seat Leon Hatchback καθώς και το Estate παίρνουν νέες επιλογές κινητήρα για το κάθισμα 2021

έχει παράσχει στους αγοραστές υψηλότερη επιλογή με νέα βενζίνη καθώς και κινητήρες ντίζελ για το πολυάριθμο αυτοκίνητο του, το Leon.
Το Seat Leon Hatch προσφέρεται τώρα με βενζινοκινητήρα 2,0 λίτρων TSI που δημιουργεί 187bhp, καθώς και το κτήμα Leon έχει τώρα την επιλογή ενός ντίζελ TDI 2,0 λίτρων με 113bhp. Το πολύ πιο ισχυρό σύστημα TSI προσφέρεται αποκλειστικά με αυτόματο DSG, ενώ το TDI μπορεί να συνδυαστεί με το εξάμηνο εγχειρίδιο του καθίσματος.

Τα καλύτερα hatchbacks για αγορά 2022

Η τιμολόγηση για τη νέα επιλογή βενζίνης ξεκινά από £ 28.810 στο Hatchback FR Guise, καθώς και το κτήμα TDI ξεκινά από £ 24.515 στο SE Trim.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Αλλού της σειράς, το πρώτο plug-in υβριδικό Leon του Seat κοστίζει από £ 31.835-ξεκινώντας από το FR Trim καθώς και αυξάνεται σε £ 35.060 για το Top-Spec XCellence Lux. Βελτιωμένο το κάθισμα Leon Ehybrid, συνδυάζει έναν τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα τετρακύλινδρου 1,4 λίτρων με μπαταρία καθώς και ηλεκτρικό κινητήρα για συνολική έξοδο 201BHP καθώς και 0-62mph σε 7,5 δευτερόλεπτα. Πολύ πιο σημαντικό, το επίσημο οικονομικό κλίμα καυσίμων μέχρι και 235,4mpg καθώς και οι εκπομπές CO2 των 27G/km έχουν επίσης διεκδικηθεί.
Στο κάτω άκρο του κόστους SE-σε επίπεδο £ 20 £ 20.405 για το hatchback καθώς και £ 24.530 για το κτήμα. Οι βασικές συσκευές για το επίπεδο εισόδου Leon SE περιλαμβάνουν ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, προβολείς LED, είσοδο χωρίς κλειδί καθώς και ένα ζευγάρι ηλεκτρικά λειτουργικά καθώς και θερμαινόμενους καθρέφτες πόρτας. Στο εσωτερικό του, υπάρχει ένα σύστημα ψυχαγωγίας οκτώ ιντσών, ένα δερμάτινο τιμόνι καθώς και ένα ζευγάρι θυρών USB.
36

Η δυναμική Leon SE μεσαίας εμβέλειας ξεκινά από £ 21.505. Οι αναβαθμίσεις πάνω από το σχέδιο εισόδου περιλαμβάνουν ένα σύνολο μεγαλύτερων ζάντων αλουμινίου 17 ιντσών, εμπρός καθώς και οπίσθιων αισθητήρων στάθμευσης αυτοκινήτων, γυαλιού ιδιωτικού απορρήτου, ψηφιακού οργάνου 10,25 ιντσών καθώς και οθόνη ψυχαγωγίας 10 ιντσών με υποστήριξη για την Apple CarPlay καθώς και Auto Auto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *