Οι οδηγοί πληρώνουν £ 12 πολύ περισσότερα για να γεμίσουν με βενζίνη στο αυτοκινητόδρομο

Οι αυτοκινητιστές που γεμίζουν με βενζίνη ή ντίζελ σε σταθμούς υπηρεσιών αυτοκινητόδρομου πληρώνουν ένα χαρακτηριστικό των £ 12 πολύ περισσότερο από εκείνους που γεμίζουν τις δεξαμενές τους στο σούπερ μάρκετ σταθμοί βενζίνης.
Η τυπική δαπάνη της βενζίνης στις περιοχές εξυπηρέτησης αυτοκινητοδρόμων το Σεπτέμβριο ανήλθε σε 149,56 πέννες ανά-λιμάνι (Diesel ήταν 152,46ppl), με το ισοδύναμο των σούπερ μάρκετ να είναι 127,07ppl (Diesel 131.44PPL).
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Αυτό δείχνει ότι ένας αυτοκινητιστής γεμίζει ένα τυπικό οικιακό αυτοκίνητο και φορτηγό με 55 λίτρα βενζίνης θα πληρώσει £ 69,85 σε ένα σούπερ μάρκετ, σε σύγκριση με £ 82,26 σε υπηρεσίες αυτοκινητοδρόμου. Για τους αυτοκινητιστές ντίζελ τα στοιχεία είναι £ 72,29 καθώς και £ 83,85 αντίστοιχα. Εκείνοι που επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν μη σηπεροπαραγωγούς σταθμούς πλήρωσης του κινητήρα, κατέβαλαν ένα τυπικό 130.66ppl για αμόλυβδη, καθώς και 134.41 για το ντίζελ.
• Βρετανική βενζίνη καθώς και τιμές ντίζελ: Πλήρης οδηγός
Τα δεδομένα προέρχονται από την οργάνωση αυτοκινήτων το RAC, του οποίου ο εκπρόσωπος καυσίμων, ο Simon Williams προειδοποίησε: “Ένα σκοτεινό σύννεφο κρέμεται από τις προβλέψεις, καθώς το πετρέλαιο είναι σε τετραετή υψηλό καθώς και υπάρχουν μεγάλες προσφορές μεταβλητότητας της συναλλαγματικής ισοτιμίας λόγω του Ενίσχυση της έντασης των διαπραγματεύσεων Brexit. ”
Αυτή η μεταβλητότητα δείχνει ότι πολλά θα καλωσορίσουν την πρόσφατη απόφαση του πρωθυπουργού να παγώσει την εργασία καυσίμων για την ένατη συνεχή χρονιά.
Οι σταθμοί βενζίνης των αυτοκινητοδρόμων ασχολούνται με την έρευνα σχετικά με τις «εκμεταλλευτικές» τιμές
Ο γραμματέας παραδόσεων, Chris Grayling, αποκάλυψε προηγουμένως υψηλό κόστος σε βενζινοκινητήρες αυτοκινητόδρομου θα ασχοληθεί με έρευνα. Ο Grayling δήλωσε ότι ήταν “ανησυχούν” οι υπηρεσίες αυτοκινητοδρόμων μπορεί να εκμεταλλευτούν τους οδηγούς, καθώς και ότι τα δαπανηρά καύσιμα μπορεί να εμποδίσουν την πλήρωση των αυτοκινητιστών, καθώς και ως αποτέλεσμα να παρουσιάσουν μελλοντικό κίνδυνο ασφάλειας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *