Το νέο κομμάτι Gordon Murray T.50S Niki Lauda εμφανίζεται με 725bhp

Αυτό είναι το Gordon Murray T.50S Niki Lauda, ​​η εκδοχή του Hardcore μόνο για το επερχόμενο V12 Supercar του θρυλικού σχεδιαστή.
Ελαφρύτερο, πιο έντονο καθώς και πολύ πιο ισχυρό από το ρουτίνα T.50, το T.50S Niki Lauda δημιουργείται για να γοητεύσει τους πελάτες που θέλουν μια έκδοση που επικεντρώνεται στην διαδρομή για να ελέγξει μαζί με το οδικό όχημά τους-ως Λοιπόν, όπως και οι αγοραστές που θέλουν να αγωνιστούν σε ένα supercar φυσικής αναρρόφησης. Μόνο 25 παραδείγματα θα δημιουργηθούν όταν ολοκληρώθηκε η παραγωγή της ρουτίνας T.50, καθώς και το καθένα θα δαπανήσει £ 3,1 εκατομμύρια πριν από τους φόρους.

Ο Gordon Murray Automotive T.50 κάνει δημόσιο ντεμπούτο στο Goodwood

Τα αεροδυναμικά τσιμπήματα καθώς και ακόμη και πολύ πιο ακραία υλικά – που έγιναν δυνατά με την απομάκρυνση της ζήτησης για χρήση οδικής χρήσης, καθώς και πολύ περισσότερη συντήρηση ρουτίνας – έχουν ενισχύσει την ισχύ του T.50s σε 725bhp καθώς και το βάρος του Ένα εξαιρετικό 852kg.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Το κεντρικό περιβάλλον οδήγησης του οδικού αυτοκινήτου έχει διατηρηθεί, ωστόσο η διαμόρφωση των τριών θέσεων έχει πάει, με μία από τις περιοχές των ταξιδιωτών που καταλαμβάνουν ένας τερματισμός τερματισμού. Το δεύτερο κάθισμα μπορεί επίσης να εξαλειφθεί για μια ακόμη πιο εστιασμένη εμπειρία.
Ο θεμελιώδης τύπος του T.50s μοιάζει με το T.50, ωστόσο ο Murray πιστεύει ότι δεν μοιράζεται ούτε ένα κομμάτι του αμάξου του αυτοκινήτου. Πράγματι, ακόμη και το μονοβάθμιο κτίριο του αυτοκινήτου είναι διαφορετικό από το αυτοκίνητο. Οι ορατές προσθήκες είναι το κεντρικό πτερύγιο που τρέχει κάτω από τη σπονδυλική στήλη του αυτοκινήτου, καθώς και μια μεγάλη, σταθερή πίσω πτέρυγα. Ο ανεμιστήρας που έχει τοποθετηθεί στο πίσω μέρος έχει διατηρηθεί, ωστόσο βρίσκεται πάνω από ένα ακόμα μεγαλύτερο διάχυτο. Το μπροστινό μέρος, εν τω μεταξύ, διαθέτει έναν διαχωριστή εκτός από τις σανίδες φορτηγίδων που βοηθούν να ενισχύσουν τη ροή αέρα στους πλευρικούς αγωγούς του αυτοκινήτου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *