Το TOGGG Mobility Idea SUV που εκτίθεται στο CES 2022

Τουρκική κινητικότητα εκκίνηση TOGGG αποκάλυψε μια νέα ιδέα αυτοκινήτων και φορτηγό στο Consumer Electronic Innovation (CES) στο Λας Βέγκας, το οποίο η επιχείρηση δηλώνει ότι θα φέρει μαζί το Advanced Electric , αυτόνομες και συνδεδεμένες τεχνολογίες μέσα σε μία σφαίρα στυλ ».
Ο Togg έχει υψηλές φιλοδοξίες, με στόχο τη δημιουργία ενός εκατομμυρίου αυτοκινήτων σε πέντε τμήματα μέχρι το 2030. Το πρώτο είναι στοχεύει να εμφανιστεί στα τέλη του 2022. καθώς και η επιχείρηση έχει φιλοδοξίες να συμμορφωθεί με αυτήν με ένα «e-suv» μεσαίου μεγέθους τους πρώτους μήνες του 2023. Ο CEO του TOGGG Gürcan Karakaş δηλώνει ότι θα είναι «το πρώτο ηλεκτρικό SUV που δημιουργήθηκε στην ηπειρωτική Ευρώπη από ένα Μη παραδοσιακός κατασκευαστής. ”

Τα καλύτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και φορτηγά για αγορά 2022

Η ιδέα του TOGGG SUV έχει αναπτυχθεί με την εισροή του ιταλικού styling-firm pininfarina, καθώς και οι πρώτες εικόνες δείχνουν αυτό που φαίνεται να είναι μια μοντέρνα, ωστόσο, μάλλον παραδοσιακή μέθοδος τόσο για το εσωτερικό όσο και για το εξωτερικό.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Το λογότυπο του TOGGG αναφέρεται ότι αντιπροσωπεύει το συνδυασμό μεταξύ Ανατολής και Δύσης, με δύο βέλη που τύπου Α Λόμπουμ στο κέντρο. Σκεπτόμενος τους ισχυρισμούς της μάρκας, είναι η τεχνολογική πλευρά όπου είναι πιθανό να βρεθούν οι πιο ριζοσπαστικές εξελίξεις.
9

Αυτά τα σχέδια θα τηρούνται από ένα σαλόνι με το τμήμα C καθώς και το hatchback, μαζί με ένα μικρό SUV καθώς και με ένα μεσαίο MPV στα “ερχόμενα χρόνια”, με τα πέντε σχέδια “να μοιράζονται το ίδιο ακριβώς DNA”. Οι μπαταρίες για τα ηλεκτρικά σχέδια θα παράγονται στο σπίτι ως μέρος μιας κοινοπραξίας με την κινεζική παραγωγό μπαταριών Farasis Energy. Η επιχείρηση σχεδιάζει να προμηθεύει μπαταρίες όχι μόνο για τις ΗΚ, ωστόσο, επίσης μη αυτόματους τομείς, όπως η αποθήκευση ενέργειας για εγχώριες ρυθμίσεις.
Αυτή η ολοκαίνουργια ιδέα συνδέει μια ποικιλία από έξυπνες συσκευές καθώς και καινοτομία μαζί, για να παράγει αυτό που αναφέρεται ως «οικοσύστημα κινητικότητας». Ο Togg έχει επίσης εγγυηθεί ότι αυτή η νέα ιδέα κινητικότητας θα είναι «έξυπνη, επίκεντρο ο χρήστης και ακόμη και ενσυναισθητική στους χρήστες». Η ιδέα της κινητικότητας USECASE της μάρκας που δηλώνεται ότι ενσωματώνει αυτές τις ιδιότητες έχει παραχθεί ότι συμμορφώνεται με ερευνητική μελέτη με πολύ περισσότερους από 2.000 ανθρώπους, καθώς και πολύ περισσότερο από 30 ομάδες εστίασης καθώς και συνεντεύξεις.
Ψάχνετε για ένα οικονομικό μικρό ηλεκτρικό αυτοκίνητο; Ελέγξαμε τη λίστα μας για τα καλύτερα μικρά ηλεκτρικά αυτοκίνητα και φορτηγά 2022 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *