Οι φορτιστές EV για να γίνουν υποχρεωτικοί σε νέα σπίτια

νέα σπίτια θα πρέπει να κατασκευαστούν με ηλεκτρικά σημεία φόρτισης αυτοκινήτων υπό κυβερνητικά σχέδια για αύξηση της πρόσληψης οχημάτων χαμηλών εκπομπών.
Αναμένεται να ανακοινωθεί ως μέρος του Τμήματος για το Δρόμο για το Δρόμο της Μεταφοράς αργότερα σήμερα, η οικοδόμηση κατευθυντήριων γραμμών στο Ηνωμένο Βασίλειο θα αναθεωρηθεί για να βεβαιωθεί ότι όλα τα νέα διαμερίσματα και τα γραφεία θα έρθουν με εξωτερικά σημεία χρέωσης για τις ΗΚ.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

• Το Ηνωμένο Βασίλειο αντιμετωπίζει έλλειψη σημείων φόρτισης EV
Το χαρτί “Road to Zero” στοχεύει στην προετοιμασία του Ηνωμένου Βασιλείου για την απαγόρευση του 2040 για τα οχήματα βενζίνης και ντίζελ, όπως ανακοινώθηκε προηγουμένως από την κυβέρνηση. Βασικά, το έγγραφο λέγεται ότι αποτελείται από μια ρήτρα που επιβεβαιώνει ότι η κυβέρνηση “βλέπει έναν ρόλο” για τα υβριδικά αυτοκίνητα για το μέλλον, υποδεικνύοντας ότι η απαγόρευση είναι πιθανό να επηρεάσει μόνο τα οχήματα καθαρού βενζίνου και ντίζελ.
Η μέθοδος στοχεύει επίσης στη “μελλοντική απόδειξη δρόμων, εξασφαλίζοντας ότι όλες οι νέες στήλες φωτισμού δρόμου έχουν σημεία φόρτισης σε περιοχές με χώρο στάθμευσης στο δρόμο”. Περιλαμβάνονται επίσης σχέδια για επένδυση σε ασύρματη τεχνολογία φόρτισης για EVS όπου τα αυτοκίνητα θα χρεώνονται από υπόγεια μαξιλαράκια χωρίς να χρειάζεται να συνδέσετε καλώδια.
Οι εταιρείες που δημιουργούν και εγκαθιστούν σημεία χρέωσης αναμένεται να λάβουν 400 εκατομμύρια λίρες στερλίνες επιπλέον σε κυβερνητική χρηματοδότηση.
Ο γραμματέας των μεταφορών Chris Grayling θα πει σήμερα ότι το σχέδιο θα κάνει “για τη μεγαλύτερη αναθεώρηση της τεχνολογίας των οδικών μεταφορών, θεωρώντας ότι η ανάπτυξη του αυτοκινήτου Benz Patent Motor πριν από 130 χρόνια.
Θα μπορούσατε να ζήσετε με ηλεκτρικό αυτοκίνητο; Εδώ είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα στη ζωή με ένα EV…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *