Η Νότια Κορέα εισάγει χώρους στάθμευσης μόνο για γυναίκες

σε μια μετεγκατάσταση για να κάνει την πόλη πολύ πιο φιλική προς τις γυναίκες, η Σεούλ στη Νότια Κορέα έχει δημιουργήσει ειδικές γυναίκες μόνο χώρους στάθμευσης για βελτιωμένη ασφάλεια και όχι ως δηλώσεις στάθμευσης τους Ικανότητες, ισχυρίζεται η πόλη.
Ονομάζεται ‘She-spots’, οι χώροι είναι προφανώς μεγαλύτεροι και μεγαλύτεροι από άλλους χώρους στην πόλη και περιγράφονται σε ροζ με ροζ φούστα για να τα εντοπίσουν.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Τα σημεία τοποθετούνται σε περιοχές με καλύτερους φωτισμένους για να βοηθήσουν στη βελτίωση της ασφάλειας και είναι επίσης πιο κοντά στην υποδομή αγορών, όπως ανελκυστήρες και κυλιόμενες σκάλες.
Οι χώροι είναι μόνο ένα μέρος ενός εκτιμώμενου προγράμματος £ 55 εκατομμυρίων για να κάνει την πόλη πολύ πιο φιλική προς τις γυναίκες, το οποίο περιλαμβάνει επίσης τα πεζοδρόμια επανεμφανισμένα με ένα ελαφρώς σπογγώδες υλικό που τους καθιστά απλούστερους να περπατούν σε ψηλά τακούνια.
Σε συνομιλία με την εφημερίδα της Κορέας Times, ο Βοηθός Δήμαρχος για τις Γυναίκες και τις Οικογενειακές Υποθέσεις, ο Cho Eun-hee δήλωσε: “Είναι σαν να προσθέτετε μια γυναικεία πινελιά σε ένα καθολικό σχέδιο και να κάνετε τα πράγματα πολύ πιο άνετα για τις γυναίκες”.
Ωστόσο, η Κορέα δεν είναι η πρώτη χώρα που έχει χώρους στάθμευσης μόνο για γυναίκες. Η Κίνα, το Κουβέιτ, η Μαλαισία, η Ινδονησία, η Αυστρία και η Ιταλία διατηρούν επίσης τα σημεία σαφή μόνο για τις γυναίκες.
Το 2012, ο δήμαρχος του Triberg της Γερμανίας προκάλεσε συζήτηση όταν ορίστηκαν σημεία στάθμευσης γυναικών και αρσενικών και αρσενικών. Τα αρσενικά σημεία εντοπίστηκαν μεταξύ πυλώνων από σκυρόδεμα που μπορούσαν να αντιστραφούν μόνο. Αυτό υποτίθεται ότι τους έκανε πιο δύσκολο να σταθμεύσουν.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *