Τα νέα στοιχεία της Nissan Micra N-Tec

για το νέο Nissan Micra N-Tec έχουν κυκλοφορήσει μπροστά από το ντεμπούτο της Frankfurt Motor Show τον επόμενο μήνα. Το νέο επίπεδο ολοκλήρωσης προσθέτει βελτιωμένη τεχνολογία, συμπεριλαμβανομένης της σύνδεσης SAT-NAV, Web, καθώς και των οπίσθιων αισθητήρων στάθμευσης αυτοκινήτων.
Τοποθετημένο μεταξύ των σημερινών μοντέλων ACENTA καθώς και Tekna, όλα τα αυτοκίνητα N-TEC και τα φορτηγά παίρνουν το σύστημα ψυχαγωγίας Nissanconnect της τελευταίας γενιάς (μια επιλογή £ 500 για το ACENTA TRIM) που βρίσκεται μέσα σε μια μαύρη κονσόλα με δορυφόρη 5,8 ιντσών επίσης ως ενσωμάτωση smartphone.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Τα καλύτερα superminis
Παρέχει επίσης τη λειτουργία του Google Send-to-Car, η οποία σας επιτρέπει να σχεδιάσετε τη διαδρομή σας σε υπολογιστή ή tablet, καθώς και να το στείλετε απευθείας στο σύστημα πλοήγησης του αυτοκινήτου. Στο εσωτερικό, οι περαιτέρω αναβαθμίσεις περιλαμβάνουν μπλε ραφή αντίθεσης στην ταπετσαρία καθώς και δερμάτινο τιμόνι.
Η Nissan θα προσφέρει στο Micra N-TEC με τον υπάρχοντα βενζινοκινητήρα 79bhp 1,2 λίτρων ή υπερσυμπιεστή 97bhp 1.2 DIG-S. Τα έξοδα ξεκινούν από £ 12.400 για το φυσικό αναρροφημένο εγχειρίδιο, αν και τα αυτοκίνητα και το φορτηγό με μικρότερη ισχύος περιλαμβάνει επίσης την επιλογή του CVT Auto της Nissan.
• Τα καλύτερα αυτοκίνητα της πόλης
Άλλα χαρακτηριστικά που μεταφέρθηκαν από το χαμηλότερο σχεδιασμό ACENTA περιλαμβάνουν αυτόματο έλεγχο του κλίματος, φώτα καθώς και υαλοκαθαριστήρες εκτός από τα μπροστινά φώτα ομίχλης. Οι ζάντες αλουμινίου πηδούν μέχρι και 16 ίντσες καθώς και τα χρωματισμένα παράθυρα είναι επίσης κοινά.
Η ολοκλήρωση της καταχώρισης είναι οι αισθητήρες στάθμευσης αυτοκινήτων, καθώς και η μέτρηση της υποδοχής στάθμευσης της Nissan – ένα σύστημα που ειδοποιεί τον οδηγό όταν πλησιάζει σε ένα χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων που είναι μεγάλο για το όχημα. Μέσα στις ρυθμίσεις μπορείτε να το πείτε αν σκέφτεστε για τον εαυτό σας να είστε ερασιτέχνης, ένας τυπικός ή επαγγελματίας Parker.
Θα εκτεθεί στη Φρανκφούρτη στις 15 Σεπτεμβρίου, με τα πρώτα αυτοκίνητα και φορτηγά να εμφανίζονται σε αντιπροσωπείες του Ηνωμένου Βασιλείου σύντομα μετά.
Τώρα ελέγξαμε την προεπισκόπηση του Full Frankfurt Motor Show.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *