Τα νέα μοντέλα Ferrari Monza SP1 και SP2 που αποκαλύφθηκαν στο Παρίσι

Ferrari παρουσίασαν δύο νέα οχήματα περιορισμένης έκδοσης στο 2018 Paris Motor Show, που ονομάζεται Monza SP1 και SP2. Είναι τα πρώτα μοντέλα που θα ξεκινήσουν στο πλαίσιο της νέας σειράς «Icona» της ιταλικής εταιρείας, η οποία θα γιορτάσει μερικά από τα πιο διάσημα μοντέλα της Ferrari.
• Τα καλύτερα supercars προς πώληση επί του παρόντος
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Τόσο το SP1 όσο και το SP2 είναι ένα νεύμα για τους αγωνιστικούς barchettas της Ferrari της δεκαετίας του 1950, ιδιαίτερα τα 750 Monza και 850 Monza. Θα πωληθούν στους πιο πιστούς πελάτες της Ferrari σε τιμή που πιστεύεται ότι είναι πάνω από £ 3 εκατομμύρια.
20

Και τα δύο παραδείγματα είναι νόμιμα του δρόμου. Το SP1 είναι ένα μονοθέσιο, ενώ το SP2 απομακρύνεται από το κάλυμμα του Tonneau για να επιτρέψει την τοποθέτηση ενός καθίσματος του συνοδηγού.
• 15 νέα Ferraris που οφείλεται μέχρι το 2022
Το αμάξωμα είναι κατασκευασμένο από ίνες άνθρακα και είναι εντελώς μοναδικό σε κάθε μοντέλο, ενώ η έλλειψη οροφής ή αλεξήνεμου επέτρεψε περισσότερες τολμηρές αναλογίες, λέει η Ferrari.
Οι στενές πόρτες ανοίγουν προς τα πάνω και το καπό ενός τεμαχίου είναι αρθρωτά στο μέτωπο σε ένα νεύμα στους δρομείς Barchetta.
Για να βοηθήσει με την αεροδυναμική και τον οδηγό Comfort Ferrari έχει αναπτύξει μια «εικονική ασπίδα αιολικής ενέργειας», η οποία βρίσκεται μπροστά από το τιμόνι και χειρίζεται τη ροή του αέρα γύρω από αυτά μέσα.
Κάτω από το δέρμα, τα δύο μοντέλα βασίζονται στον 812 Superfast και ως εκ τούτου τροφοδοτείται από τον πιο ισχυρό κινητήρα V12 της Ferrari. Η μονάδα 6,5 λίτρων αναπτύσσει 789bhp και 714nm ροπής που επιτρέπει την απαιτούμενη ώρα 0-62 μίλια / ώρα 2,9 δευτερολέπτων. Η κορυφαία ταχύτητα λέγεται ότι είναι πάνω από 184 μίλια / ώρα.
Τι πιστεύετε για τα νέα μοντέλα Ferrari Monza; Ενημερώστε μας παρακάτω …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *