Το νέο 2022 Fisker Ocean SUV προς πώληση στο Ηνωμένο Βασίλειο από £ 34.990

UK τιμολόγηση για το νέο Fisker Ocean Electric SUV έχει επαληθευτεί καθώς τα αυτοκίνητα και το φορτηγό έκανε το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του στο Mobile World Congress.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος Henrik Fisker προηγουμένως εκτεθειμένες λεπτομέρειες αποκλειστικά στο CAR αποκαλύπτει, καθώς μπορούμε τώρα να επαληθεύσουμε ότι τα αυτοκίνητα και το φορτηγό πωλούνται από £ 34.990. Είναι μια μικρή ώθηση πάνω από το αρχικό προτεινόμενο κόστος του Fisker για το μοντέλο αθλητισμού πέντε θέσεων, ωστόσο προσφέρει μια εκτιμώμενη ποικιλία WLTP 275 μίλια.

Τα καλύτερα ηλεκτρικά SUVs για αγορά τώρα

Οι τιμές αυξάνονται σε £ 48.900 για το Ultra Car All-Wheel Drive, το οποίο προσφέρει ένα δηλωμένο εύρος 379 μιλίων. Το Big-Battery Ocean Extreme της μάρκας θα δαπανήσει £ 59.900, με τον Fisker να δείχνει ότι μια ποικιλία από 391 μίλια σε πλήρη αμοιβή θα είναι δυνατή σύμφωνα με τις εκτιμήσεις WLTP.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν σύντομα μετά την έναρξη της παραγωγής στο εργοστάσιο της Magna στο Graz της Αυστρίας (η Fisker Is Outsourcing Production) τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους.
Τα πρώτα 5.000 οχήματα που αναπτύχθηκαν θα βρίσκονται σε πλήρη καμπάνες καθώς και σφυρίχτρες, που κοίταζαν ως Fisker Ocean One, που διατίθενται από £ 59.900, καθώς και προσφέροντας τα ίδια ακριβώς ζωτικά στατιστικά στοιχεία με το ακραίο μοντέλο. Είναι εξοπλισμένα με ειδικούς τροχούς 22 ιντσών καθώς και αναμνηστική ψηφιακή υπογραφή για τη διαφοροποίηση αυτών των ειδικών μοντέλων.
Όταν πρόκειται για τις διαστάσεις του αυτοκινήτου, ο Fisker μας είπε: “Είναι μήκους 4,780 mm, το οποίο, για να τεθεί στο πλαίσιο, είναι περίπου το ίδιο μήκος με το BMW X3 ή το Tesla Design Y. Το μεταξόνιο είναι 2.920mm – είναι πολύ καιρό , ωστόσο, αυτό είναι, δεδομένου ότι έχουμε επίσης μια μεγάλη περιοχή για μπαταρίες. Θέλω να πω, έχουμε τη μεγαλύτερη ποικιλία μπαταριών στον κόσμο στην τάξη κόστους μας. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *